Uusivuosi 2023-2024

Uusivuosi 2023-2024

Päivitetty 22.11.2023

Rakettien värit täyttävät taivaan, kuohuvat poksahtelevat ja lähtölaskenta alkaa uuteen vuoteen 2024. Onnellista uutta vuotta!

Pian on aika kääntää sivu uuteen vuoteen! Uutenavuotena nautitaan perinteisesti kuohuvaa, jonka kanssa käyvät vastustamattomasti yhteen suolaiset cocktailpalat ja suussasulavat juustokakut tai herkullinen juustotarjotin. Tarjottavaksi uuden vuoden iltaan sopivat myös rento pizzabuffet tai texmex-henkinen noutopöytä. Ennusta koko juhlaseurueen kanssa, mitä uusi vuosi tuo tullessaan sokeritinojen avulla!

K‑Citymarket Iso Omena
Tänään7–23
Huomenna su 19.5. Helluntaipäivä10–23
ma 20.5.7–23
ti 21.5.7–23
ke 22.5.7–23
to 23.5.7–23
pe 24.5.7–23
Tulevat poikkeusaukiolot
su 19.5. Helluntaipäivä10–23

Uudenvuoden herkut

Poksauta auki pullo kuohuvaa ja varaa pöytä täyteen makeaa ja suolaista tarjottavaa. Uutenavuotena notkuvaan buffetpöytään kootaan naposteltavaksi suolaisia sormisyötäviä ja juhlavampia cocktailpaloja, joiden siivittäminä juhlat jatkuvat pitkälle seuraavaan vuoden puolelle. Makeana tarjottavana maistuvat suussasulava juustokakku tai suloiset leivonnaiset.

Lue artikkeli ›

Virittäydy juhlatunnelmaan mocktaililla

Alkoholittomat drinkit, eli niin kutsutut mocktailit, sopivat mainiosti hienostuneiksi tarjottaviksi uudenvuodenjuhliin. Muutaman raaka-aineen avulla taiot raikkaan juoman, jonka voit kaataa kauniiseen lasiin ja kruunata kokonaisuuden tuoreilla hedelmillä ja yrteillä.

Lue artikkeli ›
Isommalle juhlaporukalle tarjottavat kannattaa tilata K-Ruoan verkkokaupasta - säästä aikaa juhlimiselle tilaamalla ruoat kotiovelle tai nouda valmiiksi kerätyt ruokakassit kaupalta.
Tästä ostoksille verkkokauppaan ›
Alkavan vuoden ennustukset hoituvat sokerilla! Sokeritinan valaminen tapahtuu samaan tyyliin kuin perinteisenkin tinan, mutta mikä parasta, nämä tinat voi heittää biojätteeseen.
Katso ohjeet sokeritinan valamiseen ›

Uudenvuoden texmex-juhlat

Texmex-teemajuhlat sopivat loistavasti uudenvuoden viettoon! Mikä parasta, tarjoilut syntyvät nopeasti ja helposti isommallekin joukolle juhlijoita. Varaa tarjolle tortilloja ja erilaisia täytteitä, joista vieraat voivat itse koota haluamansa annoksen.

Lue artikkeli ›