Uusivuosi
Uusivuosi 2022

Uusivuosi 2022

Rakettien värit täyttävät taivaan, kuohuvat poksahtelevat ja lähtölaskenta alkaa uuteen vuoteen 2022. Onnellista uutta vuotta!

Pian on aika kääntää sivu uuteen vuoteen! Uutenavuotena nautitaan perinteisesti kuohuvaa, jonka kanssa käyvät vastustamattomasti yhteen suolaiset cocktailpalat ja suussasulavat juustokakut. Tarjottavaksi uuden vuoden iltaan sopivat myös rento pizzabuffet tai texmex-henkinen noutopöytä. Uudenvuoden rakettien ammuntaa varten kannattaa vielä kerrata ilotulituksen muistilista.

K‑Citymarket Iso Omena
Tänään10.00 - 22.00
Huomenna ma 20.9.7.00 - 22.00
ti 21.9.7.00 - 22.00
ke 22.9.7.00 - 22.00
to 23.9.7.00 - 22.00
pe 24.9.7.00 - 22.00
la 25.9.7.00 - 22.00

Uudenvuoden herkut

Poksauta auki pullo kuohuvaa ja varaa pöytä täyteen makeaa ja suolaista tarjottavaa. Uutenavuotena notkuvaan buffetpöytään kootaan naposteltavaksi suolaisia sormisyötäviä ja juhlavampia cocktailpaloja, joiden siivittäminä juhlat jatkuvat pitkälle seuraavaan vuoden puolelle. Makeana tarjottavana maistuvat suussasulava juustokakku tai suloiset leivonnaiset.

Lue artikkeli ›

Virittäydy juhlatunnelmaan mocktaililla

Alkoholittomat drinkit, eli niin kutsutut mocktailit, sopivat mainiosti hienostuneiksi tarjottaviksi uudenvuodenjuhliin. Muutaman raaka-aineen avulla taiot raikkaan juoman, jonka voit kaataa kauniiseen lasiin ja kruunata kokonaisuuden tuoreilla hedelmillä ja yrteillä.

Lue artikkeli ›
Isommalle juhlaporukalla tarjottavat kannattaa tilata K-Ruoan verkkokaupasta - säästä aikaa juhlimiselle tilaamalla ruoat kotiovelle tai nouda valmiiksi kerätyt ruokakassit kaupalta.
Tästä ostoksille verkkokauppaan ›

10 + 1 parhaat pizzat

Ratkaise uudenvuoden ruokailut kokoamalla juhlintaan sopiva rento pizzabuffet. Leikkaa pizzat valmiiksi siivuiksi, niin välipalan nappaaminen onnistuu näppärästi juhlinnan lomassa. Varaa tarjolle ainakin liha- ja kasvisvaihtoehto, joista vieraat saavat valita omaan makuunsa sopivat siivut. Valitaanko buffettiin Pizza Margherita, BBQ-kanapizza, nachopizza vai lohi-avokadopizza?

Lue artikkeli ›

Parhaat perunasalaatit

Perunasalaatti on monissa uudenvuodenjuhlissa perinneruoka, joka nautitaan erilaisten pyöryköiden tai nakkien kera. Perunsalaatti on helppo loihtia oman makunsa mukaan perinteisen tyylin lisäksi esimerkiksi tulisempana, texmex-tyylisenä tai sinihomejuustoisena.

Lue artikkeli ›

Uudenvuoden texmex-juhlat

Texmex-teemajuhlat sopivat loistavasti uudenvuoden viettoon. Mikä parasta, tarjoilut syntyvät nopeasti ja helposti isommallekin joukolle juhlijoita. Varaa tarjolle tortilloja ja erilaisia täytteitä, joista vieraat voivat itse koota haluamansa annoksen.

Lue artikkeli ›