Aloita uudenvuoden juhlinta brunssilla

Aloita uudenvuoden juhlinta brunssilla

Päivitetty 20.11.2023

Kunnon brunssi on yksi tyylikkäimmistä tavoista aloittaa uusi vuosi. Käännä kalenterista uusi lehti, kata pöytä juhlakuntoon ja nauti herkuista perheen kanssa jo heti aamupäivästä. Uutenavuotena ei tarvitse olla etiketin vanki, vaan tarjoiluiksi voi loihtia mitä tahansa porukan mieltymysten mukaan.

Nopeasti valmis brunssi

Huikooko jo ja brunssi on saatava nopeasti pöytään? Ruokaisat munakkaat ovat täyttäviä sekä nopeita tehdä, myös pizzojen ja tortillojen aamiaisversioilla pysyy nälkä poissa pitkään. Näin koko juhlaseurue jaksaa juhlistaa uuttavuotta koko päivän!

Croissantvanukas 2023 (680x300) Kuvassa: Croissantvanukas

Hienostunut brunssi

Brunssi tuskin koskaan on tyystin arkinen, mutta vuoden vaihtuminen on ehkä syy lisäpanostukseen. Kata pöytä herraskaistyyliin, taittele lautasliinat ja tarjoile pelkkiä fiinejä klassikoita. Erilaiset kalat sekä juustot, salaatit ja piirakat tekevät kauppansa tällä brunssilla.

Päärynä-lehtikaalisalaatti (680x300) Kuvassa: Päärynä-lehtikaalisalaatti

Newyorkilainen brunssi

Kuten olemme saaneet lukuisista elokuvista todistaa, on vuoden vaihtuminen New Yorkissa vielä tavallistakin taianomaisempaa. Brooklynin tyyliin brunssikin on maaginen: makeaa, suolaista, hilloja ja hedelmää.

BLT-leipä 2022 (680x300) Kuvassa: BLT-leivät

Vegaaninen brunssi

Mikset loihtisi kokonaan kasviperäistä tarjoilua? Brunssi on hyvä tilaisuus inspiroida uutta, ja haluat varmasti tehdä tarjoiluista sopivia myös ystäväpiiriin kuuluville vegaaneille.

Couscous-salaatti 2023 (680x300) Kuvassa: Couscous-salaatti

Uudenvuoden brunssiainekset kätevästi myös verkkokaupasta!