Uusivuosi
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Ota vuosi vastaan tyylillä – vinkit ja reseptit uudenvuoden brunssiin

Ota vuosi vastaan tyylillä – vinkit ja reseptit uudenvuoden brunssiin

Kunnon brunssi on yksi tyylikkäimmistä tavoista aloittaa vuosi. Käännä kalenterista uusi lehti, kata pöytä juhlakuntoon ja nauti herkuista perheen kanssa tai isommalla porukalla. Uutenavuotena ei tarvitse olla etiketin vanki, vaan tarjoiluiksi voi loihtia mitä tahansa porukan mieltymysten mukaan.

Moderni brunssi

Modernin brunssin järjestäjä luottaa fuusiokeittiöön ja trendeihin. Viehko suupala smush syntyy, kun risteyttää sushin ja smørrebrødin, tanskalaisten kuuluisan voileivän. Vieraat hurmaantuvat myös siikarullista, joiden täytteenä maistuu tuorejuusto. Varaa aikaa hifistelylle ja seikkaile keittiössä!

Newyorkilainen brunssi

Kuten olemme saaneet lukuisista elokuvista todistaa, on vuoden vaihtuminen New Yorkissa vielä tavallistakin taianomaisempaa. Brooklynin tyyliin brunssikin on maaginen: makeaa, suolaista, hilloja ja hedelmää. Perinteisistä amerikkalaisaamiaisen raaka-aineista saat herkullisen Eggs Benedictin eli Benedictin munat. Kanna pöytään myös ainakin pancakes eli läjä amerikkalaisia pannukakkuja vaahterasiirapin ja tuoreiden marjojen kera.

Hienostunut brunssi

Brunssi tuskin koskaan on tyystin arkinen, mutta vuoden vaihtuminen on ehkä syy lisäpanostukseen. Kata pöytä herraskaistyyliin, taittele lautasliinat ja tarjoile pelkkiä fiinejä klassikoita. Erilaiset kala sekä juustot ja leivät tekevät kauppansa tällä brunssilla. Pääruoassa satsaa salaatteihin, erityisesti upeisiin ilmestyksiin kuten mustikkainen salaatti, grillijuusto-vadelmasalaatti ja salaattivartaat.

Raakaruokabrunssi

Oletko tehnyt ruokavalioon liittyvän uudenvuodenlupauksen? Raakaruokabrunssi on hyvä tapa aloittaa vuosi syömällä puhtaasti. Jätä tuorepuuro tekeytymään jääkaappiin jo edellisenä iltana. Ennen brunssia hurauta porukalle vihersmoothiet tai tee ruokaisammat smoothie bowlit. Hedelmäsalaatissa ja mansikkakastikkeessa on vitamiineja kulhon täydeltä!

Vegaaninen brunssi

Mikset loihtisi kokonaan kasviperäistä tarjoilua? Brunssi on hyvä tilaisuus inspiroida uutta, ja haluat varmasti tehdä tarjoiluista sopivia myös ystäväpiiriin kuuluville vegaaneille. Kasvispiirakka ”vihis” on herkullinen tapa toivottaa seuralaiset uuteen vuoteen. Vegaaninen kasvispiirakka on helppo ja juhlava tarjottava. Mantelijuusto sopii hienosti leivän päälle tai salaattiin. Pyöräytä pöydän kruunuksi erilaisia hummuksia, kuten avokado-, punajuuri- ja porkkanahummus!

Korkkaa vuoden lisäksi pullo, ja kilistä kuohuvalla tai itse tehdyllä alkoholittomalla inkiväärioluella. Cheers!