K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Ota vuosi vastaan tyylillä – vinkit ja reseptit uudenvuoden brunssiin

Ota vuosi vastaan tyylillä – vinkit ja reseptit uudenvuoden brunssiin

Kunnon brunssi on yksi tyylikkäimmistä tavoista aloittaa vuosi. Käännä kalenterista uusi lehti, kata pöytä juhlakuntoon ja nauti herkuista perheen kanssa. Uutenavuotena ei tarvitse olla etiketin vanki, vaan tarjoiluiksi voi loihtia mitä tahansa porukan mieltymysten mukaan.

Moderni brunssi

Modernin brunssin järjestäjä luottaa fuusiokeittiöön ja trendeihin. Varaa aikaa hifistelylle, seikkaile keittiössä ja yhdistele makuja ennakkoluulottomasti!

Newyorkilainen brunssi

Kuten olemme saaneet lukuisista elokuvista todistaa, on vuoden vaihtuminen New Yorkissa vielä tavallistakin taianomaisempaa. Brooklynin tyyliin brunssikin on maaginen: makeaa, suolaista, hilloja ja hedelmää.

Hienostunut brunssi

Brunssi tuskin koskaan on tyystin arkinen, mutta vuoden vaihtuminen on ehkä syy lisäpanostukseen. Kata pöytä herraskaistyyliin, taittele lautasliinat ja tarjoile pelkkiä fiinejä klassikoita. Erilaiset kalat sekä juustot, salaatit ja leivät tekevät kauppansa tällä brunssilla.

Raakaruokabrunssi

Oletko tehnyt ruokavalioon liittyvän uudenvuodenlupauksen? Raakaruokabrunssi on hyvä tapa aloittaa vuosi syömällä puhtaasti.

Vegaaninen brunssi

Mikset loihtisi kokonaan kasviperäistä tarjoilua? Brunssi on hyvä tilaisuus inspiroida uutta, ja haluat varmasti tehdä tarjoiluista sopivia myös ystäväpiiriin kuuluville vegaaneille.

Korkkaa vuoden lisäksi pullo, ja kilistä kuohuvalla tai itse tehdyllä alkoholittomalla inkiväärioluella. Cheers!