Brunssi 2024 (1440x550)

Valmista herkullinen brunssi kotona

Päivitetty 19.2.2024

Brunssi nautitaan kiireettömästi viikonloppuna hyvässä seurassa. Brunssia sopii syödä pitkän kaavan mukaan ja pöytään voikin tuoda montaa eri sorttia ruokalajeja. Brunssin perinteisiin antimiin kuuluvat ruokaisat piirakat, raikkaat salaatit ja ihanat jälkiruoat. Kata pöytä herkullisilla brunssieväillä!

Pikkupalat täydentävät brunssin

Herkulliset pikkupalat sopivat täydellisesti brunssille alkupaloiksi tai muun ruoan ohessa tarjoiltavaksi. Voit tuoda pöytään sekä suolaisia että makeita pieniä herkkuja. Pikkupalat tuovat monipuolisuutta ja iloa herkulliseen brunssihetkeen!

Suolaiset leivonnaiset brunssille

Suolaiset leivonnaiset täydentävät herkullista brunssia ja pitävät huolen brunssin ruokaisuudesta. Yhdistele juustoja, kasviksia ja muita laadukkaita raaka-aineita piirakoissa, leivissä ja muissa suolaisissa leivonnaisissa, näin saat samalla monipuolisen brunssin pöytään.

Raikkaat salaatit brunssipöytään

Raikkaat salaatit sopivat hyvin muiden brunssin tarjoiltavien kylkeen. Saat luotua monipuolisia ja erilaisia salaatteja yhdistelemällä kasvisia, hedelmiä, pähkinöitä ja juustoja. Ruokaisammaksi salaatit saat käyttämällä salaatin pohjana esimerkiksi kvinoaa.

Jälkiruoat brunssille

Makeat jälkiruoat viimeistelevät ihanan brunssin! Tarjoile runsaan brunssin päätteeksi kevyempi jälkiruoka, kuten vanukkaat ja kerrosjälkiruoat. Kevyelle brunssille puolestaan sopii vaikkapa vohvelit ja kakut. Voit myös valmistaa monet jälkiruoat kätevästi etukäteen, jotta brunssilla aikaa jää vain herkutteluun!

Lisää ideoita brunssipöydän kattamiseen