Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
Äitienpäivän kakut

Äitienpäivän kakut

Jokainen äiti odottaa äitienpäivänä lasten itse leipomaa kakkua ja kaunista onnittelukorttia. Onko äidin suosikkikakku raikkaan marjainen raakakakku, täyteläisen suklainen kermakakku vai samettinen juustokakku? 

Äitienpäivän täytekakku

Todelliselle suklaan ystävälle maistuu suussa sulava naked cake. Suklaan ja kinuskin täyteläinen yhdistelmä maistuu erityisen hyvältä tummapaahtoisen kahvin kera. Helppo ja näyttävä täytekakku syntyy myös oikaisemalla: kokoa valmiiden Pirkka-kakkupohjien väliin vatkattua kermaa ja tuoreita marjoja. Kakun päälle voi taiteilla vaikkapa sokerimassaneilikoita

Parhaat täytekakut äidille:

Mansikkakakku kuvitus Kuvassa: Mansikkakakku

Juustokakku äidille

Juustokakku on monen äidin suosikki! Kolmen suklaan juustokakku maistuu kaikille suklaanystäville. Tuttujen suosikkisuklaiden makuja löytyy Mariannejuustokakusta sekä pätkisjuustokakusta, jotka ovat nousseet leipureiden suosikkikakkuresepteiksi.

Parhaat juustokakut äidille:

Schwarzwaldin juustokakku kuvitus Kuvassa: Schwarzwaldin juustokakku

Äitienpäiväkakku erityisruokavalioon

Äitienpäiväkakussa kannattaa huomioida äidin ja muiden vieraiden erityisruokavalio. Mustaherukka-raakakakku sopii vegaaniruokavaliota noudattavalle ja raakaruokaa suosivalle äidille ja gluteeniton mutakakku soveltuu gluteenittomaan ruokavalioon.

Gluteenittomat äitienpäiväkakut:

Maidottomat äitienpäiväkakut:

Vadelmakakku kuvitus