Äitienpäivän kakut

Äitienpäivän kakut

Jokainen äiti odottaa äitienpäivänä lasten itse tekemää äitienpäiväkakkua ja kaunista onnittelukorttia. Onko äidin suosikkikakku raikkaan marjainen raakakakku, täyteläisen suklainen kermakakku vai samettinen juustokakku? Katso parhaat ideat ja reseptit tästä!

Äitienpäivän täytekakku

Todelliselle suklaan ystävälle maistuu suussa sulava naked cake. Suklaan ja kinuskin täyteläinen yhdistelmä maistuu erityisen hyvältä tummapaahtoisen kahvin kera. Helppo ja näyttävä täytekakku syntyy myös oikaisemalla: kokoa valmiiden Pirkka-kakkupohjien väliin vatkattua kermaa ja tuoreita marjoja. Kakun päälle voi taiteilla vaikkapa sokerimassaneilikoita

Parhaat täytekakut äidille:

Mansikkakakku kuvitus Kuvassa: Mansikkakakku

Juustokakku äidille

Juustokakku on monen äidin suosikki! Kolmen suklaan juustokakku maistuu kaikille suklaanystäville. Tuttujen suosikkisuklaiden makuja löytyy Mariannejuustokakusta sekä pätkisjuustokakusta, jotka ovat nousseet leipureiden suosikkikakkuresepteiksi.

Parhaat juustokakut äidille:

valkosuklaajuustokakku 2020 Kuvassa: Valkosuklaajuustokakku

Helppoja ja huippu hyviä äitienpäivään sopivia kakkureseptejä

Vaikka alle listatut äitienpäivän kakkureseptit valmistuvat helposti, ei herkullisuudesta saati näyttävyydestä ole tingitty tippaakaan. Äiti ilahtuu taatusti, jos äitienpäivän kakku olisi joku näistä:

Helppo vadelmalevykakku äidille 680x300 Kuvassa: Ihana ja helppo vadelmalevykakku äidille! Taikina valmistuu näppärästi ainekset sekottamalla, ja kakun pintaa koristaa tuorejuusto-kermatäyte sekä marjat.

Äitienpäiväkakku erityisruokavalioon

Äitienpäiväkakussa kannattaa huomioida äidin ja muiden vieraiden erityisruokavalio. Mustaherukka-raakakakku sopii vegaaniruokavaliota noudattavalle ja raakaruokaa suosivalle äidille ja gluteeniton mutakakku soveltuu gluteenittomaan ruokavalioon.

Gluteenittomat äitienpäiväkakut:

Maidottomat äitienpäiväkakut:

Vadelmakakku kuvitus