Äitienpäivä
Brunssi rakkaalle äidille

Brunssi rakkaalle äidille

Kun haluat tarjota äidille yllätyksen, panosta herkulliseen ruokaan! Ihana, itse toteutettu äitienpäivän brunssi on varmasti jokaiselle äidille mieluinen.

Brunssi koostuu raikkaista juomista, pienistä naposteltavista, isompaan nälkään maistuvista annoksista, jostain makeasta ja ennen kaikkea hyvästä seurasta. Kuka olisikaan parempaa brunssiseuraa kuin oma äiti, lasten äiti tai isoäiti?

Äitienpäivän brunssipöytään

Varaa äitienpäivän brunssille laaja valikoima erilaisia aamiais- ja lounastyylisiä ruokia poimittavaksi lautaselle seisovanpöydän tapaan. Erilaiset leivät, vohvelit, letut ja munakkaat ovat erinonomaista brunssiruokaa. Leivo äidille ennakkoon edellisenä päivänä rapeat sämpylät -taikina, joka säilytetään yön yli jääkaapissa ja paistetaan aamupäivästä uunissa.

Makeaa äidille

Leivo äidille suussasulava äitienpäiväkakku tai esimerkiksi kasa suklaapannukakkuja. Suosikkileivonnaisesta johdettu, kinuskitäytteinen mokkapalakakku sopii erinomaisesti myös brunssipöytään. Jos grilli on kuumana, kokeilkaa äitienpäiväbrunssilla myös grillattuja banaaneja jäätelön makuparina!