Loihdi äitienpäiväbrunssi rakkaalle äidille

Loihdi äitienpäiväbrunssi rakkaalle äidille

Päivitetty 7.3.2023

Kun haluat tarjota äidille ihanan yllätyksen, panosta herkulliseen ruokaan! Itse toteutettu äitienpäivän brunssi kotona on varmasti jokaiselle äidille mieluinen. Äitienpäiväbrunssi koostuu raikkaista juomista, naposteltavista ja isompaan nälkään maistuvista annoksista. Parasta äitienpäivänä on kuitenkin rakas brunssiseura!

Nappaa parhaat reseptit ja aloita ihanan yllätyksen suunnittelu - äitienpäivän brunssi onnistuu täydellisesti myös kotona.

Kokkaa helposti suolaista tarjottavaa äitienpäiväbrunssille

Varaa äitienpäivän brunssille laaja valikoima erilaisia aamiais- ja lounastyylisiä ruokia poimittavaksi lautaselle seisovan pöydän tapaan. Erilaiset leivät, sämpylät, suolaiset letut & vohvelit ja munaruoat ovat erinonomaista brunssiruokaa. Valmista itse yön yli kohonneesta taikinasta rapeita sämpylöitä, joilla hurmaat äidin ja muut äitienpäiväbrunssin herkuttelijat.

Salami-caprese-lämppärit 2023 (680 x 298) Kuvassa: Salami-caprese-lämppärit

Nosta brunssipöytään myös upea salaatti

Salaatti lisää äitienpäiväbrunssin ruokaisuutta ja toimii näyttävänä, värikkäänä brunssipöydän kruununa. Herkulliset salaatit pitävät sisällään marjoja ja hedelmiä!

Marjainen feta-pastasalaatti 2023 (680 x 298) Kuvassa: Marjainen feta-pastasalaatti

Taio hetkessä makeat brunssiherkut äidille

Herkullisen itse leivotun äitienpäiväkakun lisäksi äitienpäivän brunssipöytä voi notkua myös muista makeista herkuista. Jos grilli on kuumana, kokeilkaa äitienpäiväbrunssilla myös grillattuja banoffeenyyttejä!

Helppo tuulihattutorni 2023 (680 x 298) Kuvassa: Helppo tuulihattutorni

Keitä tavallista herkullisemmat kahvit äidille

Brunssiherkkujen kaverina on kahvi ihan ehdoton! Äitienpäivän brunssilla on ihana juoda vähän peruspäivää parempaa kahvia, joten valitse jokin uudenlaisista kahviresepteistä ja keitä rakkaalle päivänsankarille herkullinen erikoiskahvi.

Dalgona-kahvi 2020 (680 x 298) Kuvassa: Dalgona-kahvi

Surauta brunssipöytään raikkaat juomat

Mikä onkaan äidin lempimarja tai -hedelmä? Tee raikas smoothie helppojen ohjeiden avulla ja vielä helpommalla pääset, kun surautat smoothien valmiilla Pirkka smoothiesekoituksilla.

Smoothie 2023 (680 x 298) Kuvassa: Smoothie

Tilaa äitienpäiväbrunssille ainekset kätevästi verkkokaupasta!