Äitienpäivämenu x 5

Äitienpäivämenu x 5

Päivitetty 15.3.2023

Millaisen äitienpäivän menun tai lounaan valmistat äidille juhlapäivän kunniaksi? Mikä ruoka ja entäs mikä herkullinen jälkiruoka maistuisi parhaiten sinun äidillesi? Tässä viisi ihanaa menuideaa äitienpäivään: vegaaninen menu, grillimenu, herkuttelijan menu, helppo ja edullinen äitienpäivämenu sekä ihana brunssimenu.

1. Helppo ja edullinen äitienpäivän menu

Äitienpäivänä tärkeintä on yhdessäolo. Yhteisen ajan maksimoimiseksi suosittelemmekin näitä huippu herkullisia mutta samaan aikaan helppoja ja nopeasti valmistettavia reseptejä. Tiukallakin budjetilla saat aikaan täydellisen herkkumenun äidille!

helppo ja edullinen äitienpäivämenu 2023 (680 x 300) Kuvassa: Sipsicocktailpalat, Chorizo-kikhernepata, Äitienpäiväkakku

Alkuruoat:

Pääruoat:

Jälkiruoat:

2. Herkuttelijan äitienpäivämenu

Äitienpäivänä on lupa nautiskella erityisen hyvästä ruoasta erinomaisessa seurassa. Uusien makuelämyksien antaminen on mahtava tapa hemmotella äitiä. Valmista ihania makuja kasviksista ja kalasta, ja tarjoa jälkiruoaksi ihania herkkuja!

herkuttelijan äitienpäivämenu 2023 (680 x 300) Kuvassa: Kylmäsavuporotahna, Välimeren uunilohi, Lemon curd -lusikkaleivät

Alkuruoat:

Pääruoat:

Jälkiruoat:

3. Grillimenu äitienpäiväksi

Grillikausi alkaa viimeistään äitienpäivänä! Asettele äidillesi mukava istuskelunurkkaus terassille, anna hänelle jokin herkkujuoma käteen ja hoida grillin puhdistus ja ruoan valmistus itse. Grilliherkkujen kaverina maistuvat hyvin raikkaat salaatit.

äitienpäivän grillimenu 2023 (680 x 300) Kuvassa: Kurkkusalaatti, Grilliplatter, Jäätelökakku

Alkuruoat:

Pääruoat:

Jälkiruoat:

4. Vegaaninen menu äitienpäiväksi

Upeat makuelämykset onnistuvat helposti myös vegaanisena. Kesäisessä menussa maistuvat raikkaat kasvikset ja jälkkäriksi herkutellaan kahvin kaverina suklaabrownieta.

vegaaninen äitienpäivämenu 2023 (680 x 300) Kuvassa: Couscous-salaatti, Ratatouille uunissa, Vegaaninen brownie

Alkuruoat:

Pääruoat:

Jälkiruoat:

5. Äitienpäivän brunssimenu

Mitä jos valmistaisitkin äitienpäivänä lounaan tai päivällisen sijasta trendikkään brunssin? Se on ihana aamiaisen ja lounaan välimuoto, jonka saat katettua kauniisti keittiöön. Anna äidin nukkua pitkään tai käydä vaikka aamulenkillä brunssivalmistelujen ajan.

äitienpäivän brunssimenu 2023 (680 x 300) Kuvassa: Fattoush, Päärynä-vuohenjuustoleivät, Mansikka-britakakku

Raikasta:

Suolaista:

Makeaa:

Juomat:

Tilaa ainekset helposti verkkokaupasta!