Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
Äitienpäivän menu

Äitienpäivän menu

Millaisen äitienpäivämenun valmistat äidille juhlapäivän kunniaksi? Tässä valittavaksesi äitienpäivän kasvismenu, grillimenu, herkuttelijan menu, kevyt äitienpäivämenu ja nopeasti valmistuva äitienpäivämenu.

Herkuttelijan äitienpäivämenu

Äitienpäivänä on lupa nautiskella hyvästä ruoasta erinomaisessa seurassa. Kokoa äitienpäivämenuun täyteläisiä ja suussasulavia makuja. Tässä uudet suosikkireseptimme! 

Grillimenu äitienpäiväksi

Kevään grillikausi kannattaa aloittaa viimeistään äitienpäivänä. Anna äidin levätä ja hoida grillin puhdistus ja ruoan valmistus itse. Alkupalaksi grillataan parsaa ja pääruoaksi lohta. Jälkiruokana nautiskellaan grillattuja banaaneja pähkinöiden ja itse tehdyn jäätelön kera.

Kasvismenu äitienpäiväksi

Yhä useampi noudattaa tänä päivänä kasvis- tai vegaaniruokavaliota. Tässä menussa maistuu ruokaisa vuohenjuustosalaatti ja kasvis-linssipata. Jälkiruokana raikkailla marjoilla ja hedelmillä koristellut vegaaniset pavlovat.

Kasvismenu

Kevyt äitienpäivämenu

Kevyt äitienpäivämenu huomioi keventäjät ja kesäkuntoa tavoittelevat sankarit ja vieraat. Alkupalana maistellaan keväistä keittoa ja pääruoassa maistuvat sesongin parhaimmat maut parsan muodossa. Jälkiruokasi valmistetaan alkuvuoden hittiresepti, kevyt smoothiekakku.

Nopeasti valmistuva äitienpäivämenu

Äitienpäivänä tärkeintä on yhdessäolo. Siksi ei aikaa kannata viettää vain keittiössä. Äitienpäivämenu onnistuu myös pienellä vaivalla ja nopeasti. Tarjoa alkupalana itse tehtyä avokadohummusta Pirkka Parhaat maalaispatongin kera. Pääruokana maistuu keväinen loimulohipasta. Jälkiruokana maistellaan mustaherukan makuista maidotonta Pirkka jäätelöä.

Nopea menu