K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Helppo kakku äidille x 5

Helppo kakku äidille x 5

Äitienpäivänä äiti saa herkutella kakulla - ja parasta tietysti on, jos perheenjäsenet ovat tehneet sen itse! Nämä kakut onnistuvat varmasti kokemattomaltakin jauhopeukalolta.

1. Helppo täytekakku mutakakusta

Maailman helpoin, suklaisin ja nopein täytekakku syntyy kahdesta valmiista mutakakkupohjasta! Väliin sekoitetaan raikas mangorahkatäyte. Kakku koristellaan tuoreella mangolla ja syötävillä kukilla, jotka ovat yhtä kauniita kuin äiti itse.

Helppo täytekakku mutakakusta kuvitus

2. Amerikkalainen juustokakku

Perinteinen amerikkalainen juustokakku vaatii ainoastaan keksipohjan valmistuksen ja täytteiden sekoituksen, jonka jälkeen kakku onkin jo valmis uuniin. Kakku kannattaa tehdä jääkaappiin jäähtymään jo edellisenä päivänä, joten sen voi seuraavana aamuna vain koristella ja nostaa pöytään.

Amerikkalainen juustokakku kuvitus

3. Helppo kuivakakku

Varma valinta äitienpäivän kahvipöytään! Superhelppoon kuivakakkuun ainekset vain sekoitetaan keskenään, ja maukas Irish Cream-rahka mehevöittää sen. Tämä onnistuu pienimmiltäkin kokeilta!

Helppo kuivakakku kuvitus

4. Vohvelikakku

Paista kasa rapeita vohveleita ja valmista niistä hauska vohvelikakku. Lapset voivat koristella kakun marjoilla ja äidin lempikarkeilla. Muutama karkki tosin saattaa hävitä pikkukokkien suihin.

Vohvelikakku 1440x550

5. Pirkka Parhaat moussekakut: mango tai mansikka

Aina leipomiselle ei ole aikaa, eikä se haittaa yhtään! Pirkka Parhaiden herkulliset moussekakut pakasteesta ovat täydellisiä juuri äitienpäivään. Kumpi maku on suosikkisi, mango vai mansikka?

Pirkka Parhaat moussekaknut kuvitus