Halloween
Halloweenin juustokakut

Halloweenin juustokakut

Juhlista halloweenia sopivasti karmivalla, tai pelkästään hurjan herkullisella juustokakulla! Kakkujen koristelussa vain mielikuvitus on rajana.

1. Kurpitsajuustokakku

Halloweenin itseoikeutettu sesonkikasvis, kurpitsa, maustaa halloweenin herkullisen paistetun juustokakun. Makea kurpitsa sopii aikuisempaankin makuu, mutta maistuu myös lapsille!

Kurpitsajuustokakku

2. Sitruunajuustokakku ja macarons-monsterit

Näyttävän ja hienostuneen koristelun raikkaalle kakulle aikuisten Halloween-juhliin luot piirtämällä Pirkan valmiille macarons-leivoksille silmät tomusokerikuorrutteesta.

Sitruunajuustokakku halloween

3. Hurja veriläiskäkakku eli puolukka-limejuustokakku

Veriläiskät, eli kirpsakat puolukka-glögikastikepyörteet täplittävät limejuustokakkua. Jos joulutunnelmointi ja glögin maku ei vielä houkuta, voi nesteen korvata tavallisella mehutiivisteellä.

Limepuolukkajuustokakku

4. Daim-juustokakku ja kummitusmarengit

Tämä juustokakku hurmaa taatusti kaikki Daim-suklaan ystävät! Täydellisen halloween-säväyksen kakkuun saat, kun koristelet kakun hauskoilla kummitusmarengeilla.

Daim-juustokakku

5. Matopurkki eli puolukkajuustokakku purkissa

Lapsia ja aikuisia taatusti ilahduttava, ihanan ällöttävä "matopurkki" syntyy purkkiin tai lasiin kootusta puolukkajuustokakusta, johon on aseteltu hauskoja karkkimatoja.

Puolukkajuustokakku madoilla

6. Jättiläisen silmämunat eli juustokakkutäytteiset uuniomenat

Hurrr - tätä herkkua uskaltavat maistaa vain rohkeimmat halloweenin juhlijat! Suurten "silmämunien", eli uuniomenoiden sisälle tehdään kanelinen juustokakkutäyte ja pinnalle ripotellaan kinuskia, pähkinöitä ja keksimurua.

Juustokakkutaytteiset uuniomenat