Halloweenin juustokakut

Halloweenin juustokakut

Juhlista halloweenia sopivasti karmivalla, tai pelkästään hurjan herkullisella juustokakulla. Poimimme sinua varten halloweenin parhaat juustokakkureseptit. Kakkujen koristelussa vain mielikuvitus on rajana!

1. Mansikka-keksijuustokakku

Punaisella mansikkahillolla ja tummanruskeilla täytekekseillä koristeltu juustokakku näyttää hyytävältä halloween-kemuissa. Juustokakussa maistuvat valkosuklaa, vanilja sekä lime, ja se on taattu hitti halloweeniin!

Mansikka-keksijuustokakku (680x300)

2. Halloween-juustokakku

Valkosuklaa-mangojuustokakku pukeutuu Halloweenin kunniaksi hämähäkinverkkoon. Pehmeän juustokakun voi tehdä jo edellisenä päivänä jääkaappiin.

Halloween juustokakku 2021 kuvitus

3. Kurpitsajuustokakku

Halloweenin itseoikeutettu sesonkikasvis, kurpitsa, maustaa halloweenin herkullisen paistetun juustokakun. Makea kurpitsa sopii aikuisempaankin makuu, mutta maistuu myös lapsille!

Kurpitsajuustokakku

4. Hurja veriläiskäkakku eli puolukka-limejuustokakku

Veriläiskät, eli kirpsakat puolukka-glögikastikepyörteet täplittävät limejuustokakkua. Jos joulutunnelmointi ja glögin maku ei vielä houkuta, voi nesteen korvata tavallisella mehutiivisteellä.

Limepuolukkajuustokakku

5. Daim-juustokakku ja kummitusmarengit

Tämä juustokakku hurmaa taatusti kaikki Daim-suklaan ystävät! Täydellisen halloween-säväyksen kakkuun saat, kun koristelet kakun hauskoilla kummitusmarengeilla.

Daim-juustokakku

6. Matopurkki eli puolukkajuustokakku purkissa

Lapsia ja aikuisia taatusti ilahduttava, ihanan ällöttävä "matopurkki" syntyy purkkiin tai lasiin kootusta puolukkajuustokakusta, johon on aseteltu hauskoja karkkimatoja.

Puolukkajuustokakku madoilla

7. Jättiläisen silmämunat eli juustokakkutäytteiset uuniomenat

Hurrr - tätä herkkua uskaltavat maistaa vain rohkeimmat halloweenin juhlijat! Suurten "silmämunien", eli uuniomenoiden sisälle tehdään kanelinen juustokakkutäyte ja pinnalle ripotellaan kinuskia, pähkinöitä ja keksimurua.

Juustokakkutaytteiset uuniomenat

Tilaa ruoat kätevästi verkkokaupasta!