Itsenäisyyspäivän juustokakku x 5

Itsenäisyyspäivän juustokakku x 5

Juustokakku on varma suosikki itsenäisyyspäivän kahvipöydässä. Näissä viidessä suussasulavassa juustokakussa maistuvat niin supisuomalaiset maut kuin sesongin maukkaat hedelmät.

1. Kahvijuustokakku

Monen suomalaisen lempimakuihin kuuluu kahvi, ja sitähän riittää tässä pilven pehmeässä maitokahvin makuisessa kahvikakussa. Kakku saa pikakahvijauheen lisäksi makunsa itsetehdystä kahvisiirapista, jota valutetaan kakun pinnalle.

Kahvijuustokakku (680x300)

2. Mustikka-valkosuklaakakku

Sinivalkoinen kakku kruunaa itsenäisyyspäivän sinivalkoisen kattauksen. Kakun vaalea täyte valmistuu helposti kermasta, valkosuklaasta, tuorejuustosta ja maitorahkasta. Lopuksi kakku koristellaan sinisillä pensasmustikoilla ja rouhitulla valkosuklaalla!

mustikka-valkosuklaakakku kuvitus

3. After Eight -kakku

Nimensä mukaisesti tämä raikkaan minttuinen ja ihanan suklainen juustokakku saa makunsa After Eight -suklaista. Myös kakun pohja maistuu mintulta, sillä se valmistetaan minttutäytekekseistä. After Eight -kakku valmistuu helposti ilman liivatetta!

after eight juustokakku kuvitus

4. Mausteinen glögijuustokakku

Viimeistään tässä vaiheessa joulukuuta aukaistaan glögipullot! Glögijuustokakussa löydät kaikki joulun parhaat mausteet; kanelin, kardemumman ja häivähdyksen appelsiinia.

Glögijuustokakku

5. Taatelijuustokakku

Tykkäätkö enemmän paistetuista juustokakuista? Taatelijuustokkakku maustetaan talven kunniaksi taateleilla ja appelsiinilla. Kaunis marmorointi viimeistelee kakun!

Taatelijuustokakku kuvitus