Itsenäisyyspäivä
Itsenäisyyspäivän juustokakku x 5

Itsenäisyyspäivän juustokakku x 5

Juustokakku on varma suosikki itsenäisyyspäivän kahvipöydässä. Näissä viidessä suussasulavassa juustokakussa maistuvat niin supisuomalaiset maut kuin sesongin maukkaat hedelmät.

1. Mustikkajuustokakku

Sininen kakku kruunaa itsenäisyyspäivän sinivalkoisen kattauksen. Kakussa mustikka maistuu niin täytteessä kuin kiilteessäkin, ja kardemumma viimeistelee makuelämyksen.

Mustikkajuustokakku

2. Mausteinen glögijuustokakku

Viimeistään tässä vaiheessa joulukuuta aukaistaan glögipullot! Glögijuustokakussa löydät kaikki joulun parhaat mausteet; kanelin, kardemumman ja häivähdyksen appelsiinia.

Glögijuustokakku

3. Jouluinen piparijuustokakku

Tykkäätkö enemmän paistetuista juustokakuista? Jouluisen juustokakun jujuna ovat piparinen pohja, appelsiinilla maustettu täyte sekä syvänpunainen luumuhilloke.

Piparijuustokakku

4. Puolukka-limejuustokakku

Tässä juustokakussa limetin, puolukan ja glögin yhdistelmä yllättää! Raikas maku ja täyteläinen koostumus tekevät kakusta täydellisen jälkiruoan varsinkin silloin, jos pääruokatarjoilu on ollut tuhdimman puoleista.

Limepuolukkajuustokakku

5. Persimon-suklaakakku

Persimonin sesonki kestää vain hetken, ja itsenäisyyspäivän aikoihin se on parhaimmillaan! Juustokakkutäyte kumotaan menevän suklaakakkupohjan päälle, ja pinta koristellaan kauniiksi.

Persimon suklaakakku