K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Itsenäisyyspäivän juustokakku x 5

Itsenäisyyspäivän juustokakku x 5

Juustokakku on varma suosikki itsenäisyyspäivän kahvipöydässä. Näissä viidessä suussasulavassa juustokakussa maistuvat niin supisuomalaiset maut kuin sesongin maukkaat hedelmät.

1. Helppo juustokakku

Sinivalkoinen kakku kruunaa itsenäisyyspäivän sinivalkoisen kattauksen. Kakun vaalea täyte valmistuu helposti kermasta, valkosuklaasta, tuorejuustosta ja maitorahkasta. Lopuksi kakku koristellaan sinisillä pensasmustikoilla ja rouhitulla valkosuklaalla!

Helppo juustokakku kuvitus

2. Mausteinen glögijuustokakku

Viimeistään tässä vaiheessa joulukuuta aukaistaan glögipullot! Glögijuustokakussa löydät kaikki joulun parhaat mausteet; kanelin, kardemumman ja häivähdyksen appelsiinia.

Glögijuustokakku

3. Taatelijuustokakku

Tykkäätkö enemmän paistetuista juustokakuista? Taatelijuustokkakku maustetaan talven kunniaksi taateleilla ja appselsiinilla. Kaunis marmorointi viimeistelee kakun!

Taatelijuustokakku kuvitus

4. Mustikkajuustokakku

Tästä juustokakusta ei mustikkaa puutu, sillä sitä lisätään runsaasti sekä täytteeseen että kiilteeseen! Ripaus kardemummaa viimeistelee makuelämyksen.

Mustikkajuustokakku

5. Persimon-suklaakakku

Persimonin sesonki kestää vain hetken, ja itsenäisyyspäivän aikoihin se on parhaimmillaan! Juustokakkutäyte kumotaan menevän suklaakakkupohjan päälle, ja pinta koristellaan kauniiksi.

Persimon suklaakakku