Itsenäisyyspäivän juustokakku x 5

Itsenäisyyspäivän juustokakku x 5

Päivitetty 3.11.2023

Juustokakku on varma suosikki itsenäisyyspäivän kahvipöydässä. Näissä viidessä suussasulavassa itsenäisyyspäivän juustokakussa maistuvat supisuomalaiset suosikkimaut. Kata juustokakku itsenäisyyspäivän juhlapöydän kruunuksi. Makeaa itsenäisyyspäivää!

1. Kahvijuustokakku

Monen suomalaisen lempimakuihin kuuluu kahvi, ja sitähän riittää tässä pilven pehmeässä maitokahvin makuisessa kahvikakussa. Kakku saa pikakahvijauheen lisäksi makunsa itsetehdystä kahvisiirapista, jota valutetaan kakun pinnalle.

Kahvijuustokakku (680x300)

2. Puolukka-kinuskijuustokakku

Metsien kipsakat puolukat ovat täydellinen yhdistelmä makean kinuskin kanssa. Tässä kakussa ovat maut täydellisessä tasapainossa. Mukavaa suutuntumaa kakkuun tuo rapea keksipohja. Makoisan kinuskin ansiosta tämä kakku maistuu myös perheen pienimmille!

Puolukka-kinuskijuustokakku 2023 (680x300)

3. Mustikkahillo-juustokakku

Mustikkahillo-juustokakun salaisuus on sen herkullinen mustikkaisen kardemummainen hillosydän. Pehmeän makuinen kakku on täydellinen kruunu juhla-aterialle. Kakun valmistuksessa itsetehdyn hillon kanssa voi oikaista Pirkka Parhaat vadelma-mustikkahillolla maustaen valmiin hillon kardemummalla!

Mustikkahillo-juustokakku 2023 (680x300)

4. Mustaherukkajuustokakku

Mustaherukkajuustokakku on marjaisten juustokakkujen ykkönen. Raikkaan mustaherukan kanssa suussasulava suklaa on täydellistä. Leivo näyttävä, mutta helppo mustaherukka-suklaakakku, josta riittää hyvin syötävää isommallekin porukalle herkkusuita.

Mustaherukkajuustokakku 2023 (680 x 298)

5. Jäädytetty suklaajuustokakku

Jäädytetty suklaakakku valmistuu yksinkertaisesti, mutta mausta sitä ei arvaisi. Niin maistuva tämä ihanan suklainen kakku on! Nimensä mukaisesti suklaajuustokakun voi valmistaa etukäteen ja pakastaa. Astetta helpommat valmistelut on siis taattu, kun kakun voi valmistaa jo ennen pahimpia valmistelukiireitä! Kakun kruunaa karpalokastike.

Jäädytetty suklaajuustokakku 2023 680x300

Kaikki parhaat tarvikkeet ja raaka-aineet itsenäisyyspäivän kokkailuun verkkokaupasta!

VerkkokauppaanButton