Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
Itsenäisyyspäivä alkaa brunssilla

Itsenäisyyspäivä alkaa brunssilla

Suomi juhlii 104-vuotista itsenäisyyttä 6. joulukuuta 2021! Se jos mikä on hyvä syy viettää hidas aamupäivä läheisten kanssa, herkkuja notkuvan brunssipöydän äärellä. Erityispäivänä tarjoilujen ja kattauksen eteen kannattaa myös nähdä hieman erityisvaivaa.

Sata vuotta sitten ei ehkä pidetty brunsseja – nyt niissä yhdistyy uusi ja vanha. Panosta tuttuihin suomalaisiin perinneruokiin ja -raaka-aineisiin, mutta älä pelkää muutella niitä makusi mukaan!

Suolaiset herkut brussipöytään  

Perinteiset suomalaiset ruoat maistuvat itsenäisyyspäivän brunssilla. Suomalainen ruokakulttuuri on kuin Suomen luonto, joka on karskeissa oloissa kehittynyt kauniin simppeliksi.

KRPS 15 4 sienisalaattileivät-1 Kuvassa: Sienisalaattileivät

Makeaa mahan täydeltä

Brunssilla ei kannata syödä liian tuhtia ruokaa, jotta tilaa jää myös makeille mauille. Suomi-brunssilla arvossaan ovat marjaisat ja hedelmäiset herkut. Makumaailmaa suunnitellessasi pidä mielessä erityisesti suomalaiset supermarjat: mustikka, puolukka, karpalo, tyrni ja herukat.

KR5 18 korvapuustivohvelit Kuvassa: Korvapuustivohvelit

Itsenäisyyspäivän tarjoilut