Itsenäisyyspäivä 2023

Itsenäisyyspäivä 2023

Päivitetty 7.12.2022

On tullut aika nostaa malja Suomen itsenäisyydelle! Suomen itsenäisyyden 106-vuotisjuhlaa juhlitaan keskiviikkona 6. joulukuuta 2023. Arvokkaan itsenäisyyspäivän juhlan tunnun luovat laadukkaat, kotimaiset raaka-aineet.

Itsenäisyyspäivää asetutaan juhlimaan itsenäisyyspäivän illallisen merkeissä kynttilänvalossa. Valitse jokin valmiista itsenäisyyspäivän menuistamme tai kokoa omasi perinteisistä suomalaisista pääraaka-aineista. Itsenäisyyspäivän brunssi aloittaa juhlapäivän makeissa ja suolaisissa merkeissä, suomalaisten supermarjojen kruunatessa pöydän. Kotisohvilla on mukava nauttia illasta rauhassa ja siksi naposteltavaa kannattaa varata riittävästi. Sytytä vielä ikkunalaudalle kaksi kynttilää itsenäisyyden juhlimisen kunniaksi.

K‑Citymarket Iso Omena
Tänään7–23
Huomenna to 20.6.7–23
pe 21.6. Juhannusaatto7–20
la 22.6. Juhannuspäivä10–18
su 23.6. Sunnuntai 10–23
ma 24.6.7–23
ti 25.6.7–23
Tulevat poikkeusaukiolot
pe 21.6. Juhannusaatto7–20
la 22.6. Juhannuspäivä10–18
su 23.6. Sunnuntai 10–23

Itsenäisyyspäivän menu x 4

Vietätkö itsenäisyyspäivää läheisten kanssa yhteisen juhlapöydän ääressä itsenäisyyden kunniaksi? Itsenäisyyspäivän juhlaan kuuluvat monessa kodissa tutut suomalaiset maut ja perinneruoat: karjalanpaisti, poronkäristys ja kalaherkut. Vai naposteletteko mieluummin juhlavia herkkupaloja? Olemme suunnitelleet itsenäisyyspäivään neljä valmista menuehdotusta juomasuosituksineen - perinteisen, helpon ja edullisen, kalamenun sekä napostelumenun. Mikä on sinun suosikkisi?

Lue artikkeli ›

Itsenäisyyspäivän kakku ihastuttaa

Suomalaisista raaka-aineista poimit maut juhlaviin ja suussasulaviin itsenäisyyspäivän kakkuihin. Mustikka luo itsenäisyyspäivän kakkuihin sopivaa sinistä väriä, puolukka tasapainottaa happamuudellaan makeita leivonnaisia ja tyrni tuo kaunista väriä näyttävään kakkuun. Suomen itsenäisyyden juhlistaminen ansaitsee arvoisensa kakun.

Lue artikkeli ›
Hidasta tahtia jo ennen itsenäisyyspäivää ja tilaa ainekset juhlaherkkuihin kätevästi K-Ruoka-verkkokaupasta tai K-Ruoka-sovelluksesta. Vältät juhlapyhiä edeltävän ihmispaljouden ja sinulle jää enemmän laatuaikaa vietettäväksi läheistesi kanssa.
Tästä ostoksille verkkokauppaan ›

Itsenäisyyspäivä alkaa brunssilla

Itsenäisyyspäivän brunssilla ammennetaan suomalaisesta ruokaperinteestä ja raaka-aineista. Suolaisissa tarjottavissa luotetaan pohjoisen poroon ja monipuolisen terveelliseen loheen. Jätä tilaa myös makeille pöydän antimille, joissa pääpaino on suomalaisissa supermarjoissa.

Lue artikkeli ›