Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
Itsenäisyyspäivän makeat ja suolaiset leivonnaiset

Itsenäisyyspäivän makeat ja suolaiset leivonnaiset

Itsenäisyyspäivän kahvipöydässä herkutellaan erilaisilla leivonnaisilla. Tässä muutama maistuva vaihtoehto itsenäisyyspäivän leivontaan ja herkutteluun.

Makeat herkut juhlapöytään

Sinivalkoinen symboloi itsenäisyyttämme, mutta väriyhdistelmää näkee harvemmin leivonnaisissa. Itsenäisyyspäivän teeman voikin tuoda esiin muilla tavoin, kuten juhlapöydän koristeissa. Suosi leivonnaisissa myös kotimaisia marjoja tai muita satokauden raaka-aineita. Itsenäisyyspäivän makeissa leivonnaisissa saa näkyä myös lähestyvä joulu – onhan glögikausi parhaimmillaan!

Helppo mustikkapiirakka kuvitus Kuvassa: Helppo mustikkapiirakka

Älä unohda suolaisia leivonnaisia!

Itsenäisyyspäivän juhlapöytä koristetaan mitä ihanemmilla kakuilla ja makeilla leivoksilla. Älä kuitenkaan unohda suolaisia leivonnaisia, jotka tasapainoittavat mainiosti juhlavaa kattausta. Valitse itsenäisyyspäivän kattaukseen erityisesti kotimaisia raaka-aineita, kuten juureksia, poroa, kalaa ja sieniä. Tai ehkä näperrät juhlapöytään herkulliset karjalanpiirakat?

Poropiirakka pellillinen kuvitus Kuvassa: Poropiirakka pellillinen

Oikaise juhlapöytään

Itsenäisyyspäivän leivonnassa voi oikaista valitsemalla kahvipöytään Pirkka kermatuulihatut, Pirkka paistovalmiit riisipiirakat, Pirkka kypsän kinkkupiirakan ja Pirkka Parhaat macaronleivokset.