Itsenäisyyspäivän kakku ihastuttaa

Itsenäisyyspäivän kakku ihastuttaa

Päivitetty 3.11.2023

Itsenäisyyspäivän juhlinnassa maistuu herkullinen kakku. Juhlapöytään voidaan kattaa perinteisempiä täytekakkuja, ihania juustokakkuja tai maukkaita mutakakkuja. Millainen itsenäisyyspäivän kakku teidän juhlapöydässänne tarjotaan?

Näyttävät kakut marjoista

Itsenäisyyspäivän kakku on yksi päivän kohokohdista ja siksi kakku kannattaa koristella näyttäväksi marjasadolla. Valitse itsenäisyyspäivän kakkuun oman maan syysmarjoja: mustikoita, puolukoita, herukoita, karpaloita tai tyrnejä. Näistä marjoista syntyy helposti tutut kakut, kuten raikas joulubritakakku, herkullinen karpalojuustokakku tai banoffeen puolukoista valmistuva puoloffee.

Joulubrita (680x300) Kuvassa: Joulubrita

Juhlakakku vähällä vaivalla

Kuka sanoi, että juhlakakun tekemiseen tulisi käyttää paljon aikaa? Jos haluat päästä helpolla, mutta kuitenkin nauttia herkullisesta itsenäisyyspäivän kakusta, valitse joku näistä! Juhlakakut syntyvät itsenäisyyspäiväksi esimerkiksi suklaasta tai juustokakkuina Suomen lipun värein.

Helppo juustokakku kuvitus Kuvassa: Helppo juustokakku

Tutustu itsenäisyyspäivän muihin juhlavinkkeihin ja tilaa kaikki parhaat tarvikkeet itsenäisyyspäivän leivontaan verkkokaupasta.

VerkkokauppaanButton