Itsenäisyyspäivän parhaat jälkiruoat

Itsenäisyyspäivän parhaat jälkiruoat

Itsenäisyyspäivänä syödään hyvin ja aterian kruunaa mikäs muukaan kuin herkullinen jälkiruoka. Itsenäisyyspäivänä jälkiruoissa saavat näkyä Suomen lipun värit sekä maistua ihanat kotimaiset suosikkimaut. Nappaa ideat juhlapöydän makeisiin herkkuihin!

Ihanat jälkiruoat hedelmistä

Itsenäisyyspäivän juhlintaan sopivat monet jouluiset hedelmät, kuten viikunat, persimonit sekä luumut. Lisäämällä näitä hedelmiä vaikkapa rahkaan tai jäädykkeisiin saa luotua mitä herkullisimpia jälkiruokia. Hedelmät sopivat hyvin myös kermavaahdon ja marengin kanssa tarjottaviksi, tällä tavoin valmistuu ihanat jälkiruoat nopeasti.

Jouluinen klementiinirahka (680x300) Kuvassa: Jouluinen klementiinirahka

Maukkaan marjaisat jälkiruoat

Marjaisat jälkiruoat sopivat loistavasti itsenäisyyspäivän juhlapöytään. Valitse jälkiruokiin erityisesti kotimaisia marjoja eli mustikkaa, puolukkaa, lakkaa, herukkaa ja karpaloa. Marjat tuovat sopivaa kirpeyttä makeisiin jälkiruokiin.

Talkkuna-mustikkajäädyke (680x300) Kuvassa: Talkkuna-mustikkajäädyke

Jälkiruoat muista suosikkimauista

Itsenäisyyspäivää voi juhlia myös muilla suomalaisten suosikkimauilla sekä jouluisilla herkuilla. Suklaa sopii joka juhlapöytään monessa eri muodossa ja glögillä voi maustaa vaikkapa pannacottan.

Glögipannacotta (680x300) Kuvassa: Glögipannacotta

Tutustu itsenäisyyspäivän muihin juhlavinkkeihin!