Itsenäisyyspäivän menu x 4
Itsenäisyyspäivä aloittaa joulukuisen juhlakauden. Virittäydy isänmaalliseen tunnelmaan valitsemalla aterian raaka-aineiksi suomalaisia herkkuja.
Perinteinen itsenäisyyspäivän menu
Isänmaallinen juhlatunnelma syntyy suomalaisista raaka-aineista ja perinneruoasta.
- Alkujuoma: Glögiskumppa
- Alkuruoka: Kylmäsavuporotahna ja hapanjuurileipä
- Pääruoka: Paahtopaisti, paahdetut maa-artisokat ja punaviivikastike
- Jälkiruoka: Mustikkakukko
- Viinipostin viinisuositukset
Helppo ja edullinen itsenäisyyspäivän menu
Ei tarvitse maksaa paljon, jotta voi syödä hyvin ja juhlavasti! Ruokalajit alkupalasta jälkiruokaan valmistuvat helposti ja nopeasti, eikä menun hintakaan päätä huimaa.
- Alkupala: Sushi-riisipiirakat
- Pääruoka: Kalapihvit ja perunamuusi
- Jälkiruoka: Helppo juustokakku
Vegaaninen itsenäisyyspäivän menu
Perinteisiä makuja kunnioittava menu syntyy mainiosti myös vegaanisena! Perineinen käristys tehdään tässä menussa nyhtökaurasta, ja alkuruoassa maistuu kalan sijasta savutofu.
- Alkujuoma: Mustikkamocktail
- Alkuruoka: Savutofutahna ja paahdetut bataatit
- Pääruoka: Nyhtökaurakäristys ja perunamuusi
- Jälkiruoka: Vegaaninen paistettu juustokakku
Itsenäisyyspäivän menu kalasta
Jos kala maistuu sinulle paremmin kuin lihaisat maut, on valintasi itsenäisyyspäivän kalamenu! Tässä juhlavassa menussa pääset nauttimaan kahdesta alkuruoasta, joista ensimmäinen on kylmä ja toinen lämmin.
- Kylmä alkuruoka: Graavihauki
- Lämmin alkuruoka: Talvikeitto
- Pääruoka: Taimenconfit
- Jälkiruoka: Mustikka-valkosuklaakakku