Itsenäisyyspäivän menu x 4

Itsenäisyyspäivän menu x 4

Päivitetty 14.11.2023

Itsenäisyyspäivä aloittaa joulukuisen juhlakauden. Virittäydy isänmaalliseen tunnelmaan valitsemalla aterian raaka-aineiksi suomalaisia herkkuja. Valitse suosikkisi neljästä itsenäisyyspäivän menusta ja valmista herkullinen itsenäisyyspäivän ateria! Maistuisiko sinulle perinteinen, helppo, vegaaninen vai kalamenu?

Perinteinen itsenäisyyspäivän menu

Isänmaallinen juhlatunnelma syntyy suomalaisista raaka-aineista. Perinteisessä itsenäisyyspäivän menussa maistuvat jo joulun maut sekä kotimaiset raaka-aineet, kuten mustikka.

itsenäisyyspäivän perinteinen menu 2023 680x300

Helppo ja edullinen itsenäisyyspäivän menu

Ei tarvitse maksaa paljon, jotta voi syödä hyvin ja juhlavasti! Ruokalajit alkupalasta jälkiruokaan valmistuvat helposti ja nopeasti, eikä menun hintakaan päätä huimaa.

Helppo itsenäisyyspäivän menu (680x300)

Vegaaninen itsenäisyyspäivän menu

Perinteisiä makuja kunnioittava menu syntyy mainiosti myös vegaanisena! Perinteinen käristys tehdään tässä menussa nyhtökaurasta ja alkuruoan skagenissa maistuu kalan sijasta tofu.

Vegaaninen itsenäisyyspäivän menu (680x300)

Itsenäisyyspäivän menu kalasta

Jos kala maistuu sinulle paremmin kuin lihaisat maut, on valintasi itsenäisyyspäivän kalamenu! Tässä juhlavassa menussa pääset nauttimaan kahdesta alkuruoasta, joista ensimmäinen on kylmä ja toinen lämmin.

itsenäisyyspäivän menu kalasta (680x300)

Raaka-aineet itsenäisyyspäivän menuihin kätevästi myös verkkokaupasta!