Tee itse kaunis hääkakku

Tee itse kaunis hääkakku

Etenkään pienemmän budjetin häät eivät kaipaa kallista leipomosta tilattua kakkua, sillä kauniin kakun saa leivottua edullisesti ja pienellä vaivalla itsekin.

Näyttävä liukuvärjätty kerroskakku

Trendikäs liukuvärjätty kakku on näyttävä hääkakku! Jos vaaleanpunainen ei ole mieleesi, voit värjätä voikreemin miten haluat - vaikkapa häidesi teemavärillä.

Liukuvärjätty kerroskakku täyte

Ruusupursotukset kuin sadusta

Kukat kuuluvat häihin - jopa kakkuihin! Pursottamalla saat hääkakun pinnan kukkimaan ruusuisena, ja pursotus onnistuu helposti ohjeiden avulla. Kuningatartäytekakussa on ihana marjainen täyte, mutta voit käyttää ruusupursotusta minkä tahansa täytekakun koristeluun.

Kuningatartäytekakku kuvitus

Nakukakussa täytteet houkuttelevasti esillä

Viime vuosien hitti naked cake jättää kakun täytteet houkuttelevasti esille. Kakun kokoaminenkin on helppoa! Vaniljainen omena-naked cake on täydellinen valinta etenkin kesähäihin.

Omena-vanilja naked cake täytekuva

Juustokakun superhelpot sydänkoristelut

Haluatko häihin juustokakun perinteisen täytekakun sijaan? Juustokakun koristelu saattaa toisinaan olla haastavaa, mutta nämä kauniit sydänkoristeet onnistuvat keneltä tahansa.

Ystävänpäivän juustokakku kuvitus

Kesähäiden kaunein juustokakku

Vadelma-valkosuklaajuustokakku on kuin kaunein kesämorsian. Kakku kätkee sisäänsä herkullisen vadelmasydämen, ja vaatii leipojaltaan hieman kärsivällisyyttä, mutta lopputulos palkitsee taatusti.

Vadelma-valkosuklaajuustokakku kuvitus

Vierailla erityisruokavalioita? Ei hätää!

Kuuluuko vieraisiin paljon gluteenitonta, vegaanista tai muuta ruokavaliota noudattavia?

Gluteenittomia häihin sopivia kakkuja:

Vegaanisia häihin sopivia kakkuja: