Brownie-keksit 2024 (1440x550)

Keksit ja pikkuleivät – juhlien pienet makeat

Julkaistu 10.4.2024

Pikkuleipiä ja keksejä on moneen lähtöön. Juhlien kahvipöytään sopivat suunmukaiset suklaiset, tyylikkään klassiset ja maailman makuja lainaavat keksit. Nappaa kiinnostavat ideat ja parhaat ohjeet omiin keksikesteihisi!

Suunmukaiset suklaakeksit

Suklaacookieiden sekaan on rouhaistava reilulla kädellä suklaapaloja, niin makuelämys saa suun kääntymään leveään hymyyn. Perinteitä kunnioittaen kaada keksien seuraksi lasillinen kylmää maitoa suunkostuttajaksi. Jos olet todellinen keksimonsteri, leivo samantien jättikokoinen keksi pannulla!

Klassikkokeksien paluu

Trendit kulkee ympyrää niin muodissa kuin kekseissäkin. Kasari- ja ysäriklassikkoihin on mukava välillä palata, kun on tullut kokeiltua kaikkia uusimpia villityksiä. Kauralastut, Hanna-tädin kakut ja herrasväen pikkuleivät ovat nostalgisia juhlien tarjottavia.

Keksiherkut maailmalta

Maailmalta löytyy monia niin tuttuja kuin uusiakin keksiherkkuja, joita voit herkutella leffaillan iloksi tai tarjota kavereille kahvipöydässä. Yhdistele makeaa ja suolaista, kuten suklaata ja suolapähkinöitä, tai valitse keksien mauksi brittiläisestä teehetkestä tuttu Earl Grey -tee!

Hanki valmiit keksit kätevästi verkkokaupasta

Lisää ihania keksireseptejä ja vinkkejä leivontaan