K-Ruoka & Tixtuu innostavat kokkaamaan yhdessä

K-Ruoka & Tixtuu innostavat kokkaamaan yhdessä

Päivitetty 25.9.2023

Haluamme K-Ruoassa inspiroida perheitä kokkailemaan yhdessä. Siksi haastoimmekin vloggaaja Tixtuun eli Tito Huovilan perheineen kokkaamaan sesongin herkkuja K-Ruoan inspiroivilla resepteillä. Katso videot alta ja osallistu arvontaan!

Syksyn 2022 aikana julkaistaan 4-osainen Ruokabattle-minisarja, jossa Tixtuu perheineen ottavat mittaa toistensa leipomistaidoista. Teemoina ovat pizza, halloween ja joulu.

Ensimmäisessä videossa Tixtuu kokkaa siskonsa Aivin ja isänsä Samin kanssa pizzaa. Pohjan tekemiseen on hyödynnetty Helpon salamipizzan pohjaa, mutta jokainen on valinnut pizzaan omat lempitäytteensä. Mutta kenen pizza on hienoin?

Toisessa videossa tehdään halloweenherkkuja. Katso videolta, miten valmistuvat haamukakku, halloweeplatter ja halloweenjuoma.

Kolmannessa videossa otetaan varaslähtö jouluun! Tixtuu, Aivi ja Sami leipovat herkulliset joulumokkapalat ja riisisuklaapalat.

Neljännessä ja viimeisessä videossa Tixtuu perheineen valmistavat joululahjaherkkuja. Kurkkaa reseptit: ihanat marmoroidut piparit ja helppo fudge.

Katso videot alta ja järjestä oma leivontahetki perheen tai ystävien kanssa!