Lapsenmielistä naposteltavaa uudenvuoden juhliin

Lapsenmielistä naposteltavaa uudenvuoden juhliin

Julkaistu 20.4.2018

Uusivuosi on tärkeä juhla niin lapsille kuin aikuisillekin. Rakettien räiskynnän ja mukavan yhdessäolon lomassa on kiva laittaa yhdessä pöytä koreaksi.

Herkkuja tikunnokasta

Lasten mielestä kaikki maistuu paremmalta tikusta syötynä. Sujauta tikunnokkaan perinteisten nakkien ja lihapullapalojen sijaan juustoa, hedelmäpaloja ja marjoja - ihanien sateenkaarivartaiden värit räiskyvät kilpaa rakettien kanssa! Perinteiset lihapulla- ja nakkivartaat maistuvat paremmalta, kun panostat värikkäisiin cocktailtikkuihin.

Leikkaa melonista kolmionmallisia siivuja, sujauta ne tikkuihin ja tarjoa mehukkaina tikkareina. Laita melonitikkarit hetkeksi pakastimeen, sillä juhlimisen tuoksinassa saattaa tulla kuuma! Tikunnokassa keikkuvat myös jäiset suklaa-banaanitikkarit. Nosta tikkarit tarjolle vasta juuri ennen tarjoilua, jotteivät ne turhaan pehmene huoneenlämmössä.

Lapsille oma mehubaari

Uudenvuoden juhlintaan kuuluu olennaisesti lasien kilistely. Jotta lapsetkin saavat omat kilisteltävänsä, rakenna heille oma hauska mehubaari jossa kukin saa itse koota oman juomansa. Kata pöytään värikkäitä juomalaseja, runsaasti hauskoja pillejä sekä säihkyviä drinkkitikkuja ja -varjoja. Laita tarjolle mehuja, limonadeja sekä erilaisia hedelmäsiivuja, joilla pienet juhlijat voivat koristaa oman juomalasinsa. Juhlien ohjelmanumeroksi sopii vaikkapa pienimuotoinen kilpailu lasien koristelemisesta.