Syksy on sadonkorjuun aikaa

Syksy on sadonkorjuun aikaa

Alkavan syksyn kynnyksellä on aika poimia kotimaiset vihannekset, juurekset, marjat ja hedelmät talteen. Täältä löydät inspiroivia reseptejä ja tietoa satokauden kasviksista.

Nyt on aika poimia sato talteen ja valmistaa poimituista herkuista ihanan syksyisiä ruokia. Ja mikä parasta, kaikki sadonkorjuun herkut ovat tähän vuodenaikaan edullisia. Meiltä löydät mehukkaimmat sadonkorjuun reseptit ja parhaat syyssadon säilöntävinkit myöhempää nautiskelua varten. Sadonkorjuun kunniaksi järjestetään tietenkin myös kekrit eli syysjuhlat, missä nautitaan sadon herkkuja yhdessä läheisten kesken!

K‑Citymarket Iso Omena
Tänään7–22
Huomenna pe 31.3.7–22
la 1.4.7–22
su 2.4.10–22
ma 3.4. Kahvilan aukiolo muuttuu7–22
ti 4.4.7–22
ke 5.4.7–22
Tulevat poikkeusaukiolot
ma 3.4. Kahvilan aukiolo muuttuu7–22
pe 7.4. Pitkäperjantai8–22
su 9.4. Pääsiäispäivä10–22
ma 10.4. Toinen pääsiäispäivä10–22
su 30.4. Vappuaatto10–18
Sienet säilyy parhaiten kuivaamalla, pakastamalla ja suolaamalla. Mikä on paras vaihtoehto suppilovahverolle?
Kurkkaa niksit sienien säilöntään ›

Sadonkorjuun aika on syksyn kynnyksellä

Suomessa talteen poimitaan mm. porkkanaa, lanttua, palsternakkaa, kukka- ja kyssäkaalia, luumua ja omenaa. Juureksista ja vihanneksista paahdetaan rapsakoita lisäkkeitä ja surautetaan keittoja, kun taas hedelmistä loihditaan luonnollisesti mehukkaita piirakoita. Poimi täältä vinkit eri raaka-aineiden maukkauisiin resepteihin ja yllätä ruokaseurueesi syksyn parhaimmilla ruoilla!

Lue artikkeli ›

Sadonkorjuun mehevin anti

Syyssadon runsampia antimia ovat pyöreän pulskat tomaatit, mehukkaat punajuuret, suussa ihanasti rouskuvat porkkanat ja värikkäät kaalit. Bongaa täältä uusi suosikkireseptisi talteen ja olet valmiina myös ensi vuoden sadonkorjuuseen.

Lue artikkeli ›

Sadonkorjuun illallinen kolmella tapaa

Nyt istutaan alas ja nautiskellaan sadonkorjuusta täysin rinnoin! Olipa sinulla aikeissa kokkaa yhdessä perheen tai ystävän kanssa tai pikaisesti itsellesi- valmis menu juuri sinulle löytyy täältä!

Lue artikkeli ›

Näin valmistat syksyn sadonkorjuun sadosta herkullisen brunssin!