Rahka – proteiinipitoinen herkku leivontaan ja välipalaksi
Julkaistu 27.9.2024Rahka sopii mainiosti sekä leivontaan että välipalaksi. Maitorahka sisältää paljon proteiinia, joten se pitää hyvin myös nälän poissa. Sekoita maitorahkan joukkoon marjoja ja hedelmiä tai valmista mitä ihanimpia leivonnaisia, joissa on herkullinen rahkatäyte. Katso kaikki vinkkimme rahkan käyttöön!
Rahka on proteiinipitoinen herkku
Maustamattomasta maitorahkasta saat viritettyä juuri omaan makuusi sopivat välipalat. Maukas ja terveellinen välipala syntyy sekoittamalla marjoja tai hedelmiä rahkan joukkoon. Rahka on usein vähärasvaista ja siinä on paljon proteiinia, tästä syystä rahkavälipalat ovat erityisesti paljon liikkuvien suosiossa.
Kevennä ja raikasta rahkalla
Kevennä ja tee raikkaampi täytekakun kermavaahtotäyte sekoittamalla vaahdon joukkoon purkillinen maitorahkaa. Maustamattomat sekä maustetut rahkat sopivat hyvin myös erilaisten täyte- ja juustokakkujen, piiraiden, kääretorttujen sekä pullien täytteiksi.