Mansikkarahkaa valkoisessa kulhossa. Rahkan päälle on aseteltu mansikkaviipaleita ja tuoreita mintunlehtiä. Kulhon ylä- ja alapuolella on kaksi pienempää kulhoa. K-Ruoka välipalaresepti.

Rahka – proteiinipitoinen herkku leivontaan ja välipalaksi

Julkaistu 27.9.2024

Rahka sopii mainiosti sekä leivontaan että välipalaksi. Maitorahka sisältää paljon proteiinia, joten se pitää hyvin myös nälän poissa. Sekoita maitorahkan joukkoon marjoja ja hedelmiä tai valmista mitä ihanimpia leivonnaisia, joissa on herkullinen rahkatäyte. Katso kaikki vinkkimme rahkan käyttöön!

Rahka on proteiinipitoinen herkku

Maustamattomasta maitorahkasta saat viritettyä juuri omaan makuusi sopivat välipalat. Maukas ja terveellinen välipala syntyy sekoittamalla marjoja tai hedelmiä rahkan joukkoon. Rahka on usein vähärasvaista ja siinä on paljon proteiinia, tästä syystä rahkavälipalat ovat erityisesti paljon liikkuvien suosiossa.

Kevennä ja raikasta rahkalla

Kevennä ja tee raikkaampi täytekakun kermavaahtotäyte sekoittamalla vaahdon joukkoon purkillinen maitorahkaa. Maustamattomat sekä maustetut rahkat sopivat hyvin myös erilaisten täyte- ja juustokakkujen, piiraiden, kääretorttujen sekä pullien täytteiksi.

Nappaa rahkat näppärästi verkkokaupasta

Lisää ideoita välipaloihin ja vinkkejä leivontaan