Inspiraatio
Inspiraatiota kotikeittiöön

Inspiraatiota kotikeittiöön

Tervetuloa inspiroitumaan ajankohtaisista ruokasesongeista, nappaamaan parhaat vinkit arkeen ja juhlaan, sekä tutustumaan arkeasi helpottaviin palveluihin!

Etsitpä vinkkejä arkiruokaan, ideoita juhliin, innoitusta ajankohtaisiin ruokasesonkeihin tai tietoa palveluistamme, täältä löydät kaiken tarvitsemasi. Pysy myös ajan tasalla kauppoihin saapuvista uutuustuotteista ja osallistu jännittäviin arvontoihin!

Hittiresepti: Joulutorttukierteet

10+1 ideaa talven pikkusuolaisiin

Talven sädehtivä juhlakausi on täällä, mikä tarkoittaa kotoisia illanistujaisia kaveriporukalla, glögiltä tuoksuvia pikkujouluja ja herkullisia napostelupaloja juhlapöytiin. Helpot pikkusuolaiset ovat juhlavaa tarjottavaa, mutta vapauttavat juhlien järjestelijän pitkiltä valmisteluilta keittiössä.

Katso vinkit ›
Kylmällä ilmalla kuuma lautasellinen keittoa maistuu taivaalliselta. Ota ideat talteen eri maiden keittobravuureista.
Parhaat keitot maailmalta ›

Punakaalissa on C-vitamiinia

Punakaali on hieman valkokaalia pienempi, makeampi ja C-vitamiinipitoisempi keräkaali, joka sopii käytettäväksi valkokaalin tavoin. Suomalaisen punakaalin paras sesonki on syksyllä sadonkorjuun jälkeen!

Lue lisää ›
Meal-preppaamalla keskität ruoanlaiton yhteen ajankohtaan. Katso vinkit!
Vinkit meal-preppaukseen ›

Kauden herkullisin juhlakattaus Pirkka Parhaat -tuotteilla

Kun haluat pikkuisen parempaa juhlapöytään, valitse ostoskoriisi Pirkka Parhaat -tuotteita. Sarjasta löytyy lukuisia upeita uutuuksia, joista varsinkin herkuttelujuustot sekä Pirkka Parhaat luomuglögi ilahduttavat tuliaisina nyyttäripikkujouluihin.

Lue lisää ›

  Makutestissä joulun 2019 suosikkikonvehdit

  Toimitus maisteli joulun 2019 ihanimmat joulusuklaat. Nyt karkeissa hurmaavat kiiltävät paketit ja suklaassa maistuu keksi, nougat ja toffee.

  Lue lisää ›

  Makea persimon on monipuolinen hedelmä

  Persimon houkuttelee hehkuvan oranssina kaupan hedelmätiskillä. Japanista ja Kiinasta peräisin olevaa kakihedelmää kutsutaan lajikkeen ja kasvumaan mukaan joko persimoniksi, sharoniksi tai kakiksi. Monipuolinen hedelmä on mehukasta sellaisenaan, mutta sopii erinomaisesti makupariksi muun muassa suolaisille juustoille.

  Lue lisää ›