Inspiraatio
Inspiraatiota kotikeittiöön

Inspiraatiota kotikeittiöön

Tervetuloa inspiroitumaan ajankohtaisista ruokasesongeista, nappaamaan parhaat vinkit arkeen ja juhlaan, sekä tutustumaan arkeasi helpottaviin palveluihin!

Etsitpä vinkkejä arkiruokaan, ideoita juhliin, innoitusta ajankohtaisiin ruokasesonkeihin tai tietoa palveluistamme, täältä löydät kaiken tarvitsemasi. Pysy myös ajan tasalla kauppoihin saapuvista uutuustuotteista ja osallistu jännittäviin arvontoihin!

Hittiresepti: Grillatut halloumi-vesimelonivartaat

Iki-ihanat vohvelit

Nyt on aika ottaa esiin vohveliraudat. Suolaiset ja makeat vohvelit ovat parasta mökkiruokaa! Vohvelitaikina on todella helppo valmistaa, ja veneessä tai mökillä vohvelijauhe on kokin pelastus. Tiesitkö, että vohvelitaikina on helppo tuunata? Tutun mansikkahillon ja kermavaahdon lisäksi vohvelit maistuvat muillakin makeilla ja suolaisilla täytteillä. Oma suosikkivohvelitäyte löytyy kokeilemalla!

Parhaat vohvelireseptit ›
K-Ruoka-toimitus maisteli kesän uutuusmakkarat. Katso, mikä nousi suosikiksi!
Kesän uutuusmakkarat testissä ›

Uudet perunat – reseptit ja valmistusvinkit

Varhaisperunat, puhekielessä uudet perunat, kuuluvat suomalaiseen kesään ja ensimmäisiä perunoita odotetaan pitkin kevättä vesi kielellä. Varhaisperunat ovat kesän ensimmäisiä vauvaperunoita, jotka nostetaan kesken kasvukauden. Tarvitaan vain huolellinen harjaus ja keitetyt ohutkuoriset perunat voi pistää poskeensa kuorineen päivineen. Varhaisperunakausi on parhaimmillaan kesäkuussa.

Katso täältä varhaisperunareseptit! ›

Jäätelöreseptit herkkusuille

Kesän maku on helppo nostaa kielelle itsetehdyllä jäätelöllä. Jäätelöideamme soveltuvat jälkiruoaksi, äkilliseen makean nälkään, vaativampaan herkutteluun ja vaikka lastenjuhlien ykköstarjottavaksi.

Tutustu jäätelöresepteihin ›

Kesäiset keitot

Kevennä kesällä keitoilla! Soppa valmistuu helposti kesäpäivän lounaaksi isommallekin joukkiolle kerralla. Maistuisiko värikäs kesäkeitto, kylmänä tarjottava raikas keitto tai kalasaalista tehty kalakeitto? Nappaa alta ideat kuumiin ja viileisiin keittokestityksiin.

Katso reseptit ›

Näin grillaat lohta

Lohi on monen suosikkigrillattava, ja se muuntuu moneen makuun erilaisilla marinadeilla ja kastikkeilla. Mutta miten lohen saa grillattua ihanan meheväksi ja maukkaaksi, ilman että se menee ylikypsäksi? Me kerromme!

Näin grillaat lohta ›

Rapujuhlien menu x 4

Tunnelmallinen rapuillallinen on mitä mainioin syy kutsua ystävät yhteen hyvän ruoan ääreen ihastelemaan pimenevää loppukesän iltaa. Hyvin suunniteltu menu kruunaa rapujuhlat. Lue ehdotuksemme perinteisen, modernin, helpon ja vegaanisen rapumenun luomiseen!

Katso menut ›
Mitä tänään syötäisiin -sivulta löydät joka viikko päivittyvän valmiin ruokalistan arkiviikon ruoille, perjantaijakson reseptit sekä viikonlopun maistuvan menun.
Mitä tänään syötäisiin ›