Inspiraatio

Inspiraatio

Tervetuloa K-Ruokaan inspiroitumaan ajankohtaisista sesongeista, nappaamaan parhaat vinkit arkeen ja juhlaan sekä tutustumaan arkeasi helpottaviin palveluihin.

Etsitpä vinkkejä arkiruokaan, ideoita juhliin, innoitusta ajankohtaisiin ruokasesonkeihin tai tietoa palveluistamme, täältä löydät kaiken tarvitsemasi. Pysy myös ajan tasalla kauppoihin saapuvista uutuustuotteista ja osallistu jännittäviin arvontoihin.

Hittiresepti: Suklaa-nachopelti

10 arkiruokaa lohesta

Lohikalat ovat oivallinen osa terveellistä ja monipuolista ruokavaliota, koska ne sisältävät sydämelle hyviä rasvahappoja, useita vitamiineja ja kivennäisaineita. Näistä Ahdin aarteista loihdit helposti maukkaita aterioita arkeen.

Lue artikkeli ›

Pääsiäisen suussasulavat juustokakut

Hurmaannu pääsiäisenä mangojuustokakusta, herkuttele hittireseptin kinderkakulla tai ihastu keväiseen pääsiäisen juustokakkuun. Katso parhaat juustokakkureseptit kevään suurimman ruokajuhlan viettoon ja nauti!

Lue artikkeli ›

Rahkajälkiruoat

Rahka on suomalaisten suosikki, joka tuo raikkautta, makua sekä pehmeyttä moniin leivonnaisiin ja jälkiruokiin. Rahka on keväisten pääsiäisleivonnaisten suosikkiraaka-aine.

Lue artikkeli ›

Iki-ihanat vohvelit

Nyt on aika ottaa esiin vohveliraudat. Suolaiset ja makeat vohvelit ovat huipputrendikästä brunssiruokaa ja monen pienen ja isomman herkkusuun suosikki ympäri vuoden.

Lue artikkeli ›
Mitä tänään syötäisiin -sivulta löydät joka viikko päivittyvän valmiin ruokalistan arkiviikon ruoille, perjantaijakson reseptit sekä viikonlopun maistuvan menun.
Mitä tänään syötäisiin ›

Mausta liha yrteillä

Yrtit sopivat loistavasti liharuokien maustamiseen. Yrteillä saat maun lisäksi myös väriä sekä taivaallisen tuoksun ruokiisi.

Lue artikkeli ›
Kalakeitto on monipuolinen ja kevyt ruoka, johon saa vaihtelua erilaisia mausteita ja kalalajeja kokeilemalla.
Parhaat kalakeitot ›

Kääräise kääretorttu

Kääretorttu on helppo ja nopea leivonnainen - ryhdy kääretorttutaituriksi ohjeillamme! Katso parhaat reseptit unelmatorttuun, ja muihin klassikkosuosikkeihin.

Lue artikkeli ›
Ryhdy inkivääriviljelijäksi! Saat ihastuttavan huonekasvin ja monikäyttöisen mausteen, joka tekee hyvää myös terveydelle. Inkiväärin kasvatus vaatii tilaa vain yhden kukkaruukun verran.
Lue artikkeli ›

Kasvata yrttejä ammattilaisen vinkeillä

Tuoreet yrtit antavat ruokiin makua, väriä ja vaihtelua. Maalis-huhtikuu on paras aika kylvää yrttien siemenet. Yrttien kasvatus onnistuu helposti vaikka keittiössä ikkunalaudalla, kunhan tiedät muutaman niksin.

Lue artikkeli ›

    Fiksummin muovia

    Muovin käytön välttämisellä, vähentämisellä sekä muovin kierrättämisellä voidaan vaikuttaa sen ympäristökuormaan merkittävästi. Katso, miten muovia vähennetään K-ryhmässä ja nappaa vinkit myös omaan arkeesi!

    Lue artikkeli ›