Ajankohtaista juuri nyt

Ajankohtaista juuri nyt

Päivitetty 18.3.2020

Tervetuloa inspiroitumaan ajankohtaisista ruokasesongeista, nappaamaan parhaat vinkit arkeen ja juhlaan, sekä tutustumaan arkeasi helpottaviin palveluihin!

Etsitpä vinkkejä arkiruokaan, ideoita juhliin, innoitusta ajankohtaisiin ruokasesonkeihin tai tietoa palveluistamme, täältä löydät kaiken tarvitsemasi. Pysy myös ajan tasalla kauppoihin saapuvista uutuustuotteista ja osallistu jännittäviin arvontoihin!

K-ryhmä tekee vastuullisena yrityksenä kaikkensa koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Niin asiakkaidemme kuin henkilökuntamme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää.
Lue täältä uusimmat tiedotteet ›

Ajankohtaista K-Ruoka-verkkokaupassa

Koronavirus on tuonut muutamia kysymyksiä myös verkkokaupallemme. Listasimme verkkokauppatilaamiseen liittyviä vastauksia ja käytäntöjä poikkeuksellisessa tilanteessa. Lue, mitn varmistat toimituksen jo pitkänkin ajan päähän ja muut hyvät vinkit verkkokauppatilaamiseen poikkeustilanteessa.

Ajankohtaista juuri nyt ›
Kun kaipaat nopeaa ja maukasta ruokaa, suuntaa katseesi kaupassa tiiviisti kohti valmisravioleja. Raviolien täytteet tuovat uuden ulottuvuuden pikaruokien herkullisuuteen.
3 x pikaruoka valmisravioleista ›

Superhelpot ja edulliset arkiruokavinkit

Muutaman raaka-aineen pikareseptit pelastavat silloin, kun ruokaa täytyy saada pöytään vauhdilla. Juuri nyt superhelpot luottoreseptit kullanarvoisia. Pirkka auttaa! Tallenna tämä sivu tai allaolevat kuvat puhelimeesi, ja nopeat reseptit ovat aina saatavillasi.

Katso arkiruokavinkit ›
Meal-preppaamalla keskität ruoanlaiton yhteen ajankohtaan. Katso vinkit!
Vinkit meal-preppaukseen ›