Ruokajuomat

Ruokajuomat

Oikea ruokajuoma korostaa ruoan makua! Oli suosikkisi sitten olut, siideri tai erilaiset viinit, löydät meiltä vinkit niiden parhaisiin ruokayhdistelmiin.

Vaikka viinejä suositaankin usein ruokajuomina, ovat myös erilaiset siiderit ja oluet mainiota seuraa hyvälle aterialle. Siiderin kirpeä hapokkuus tuo monesta ruoasta esiin uusia vivahteita, ja eri tyyppisistä oluista löytyy varmasti oma suosikki jokaiselle.

Paljonko viiniä ja kuohuvaa juhliin?

Kesä on juhlien aikaa. Valmistuneille, rippi- ja hääjuhliaan juhliville nostetaan onnittelumalja jos toinenkin. Mutta mitä onnittelumaljana ja juhlapöydän antimien kyljessä tulisi nauttia, ja paljonko viiniä ja kuohuvaa varataan? Kaikkien juomien tarjoilussa on tärkeää, että ne tarjotaan oikeassa lämpötilassa. Kuohuviinin tarjoilulämpötila on 5-8 °C. Tunnetko viinien oikeat tarjoilulämpötilat? Nyt on oikea aika lukea myös niksit kuohuviinipullon avaamiseen!

Lue artikkeli ›

  Hanaviinit kesäpöytään x 5

  Mitä viiniä piknikille, mökille, illanistujaisiin tai grilliruokien kaveriksi? Kun laukut pakataan täyteen ja sullotaan autoon tai piknik-kassiin, kilisevät pullot eivät ole houkuttelevin vaihtoehto. Hanapakkaus ei kolise, siitä riittää useammalle ja avattuna se säilyy jääkaapissa jopa 2-3 viikkoa. Viiniposti kokosi yhteen kesäpöydän viinivinkit jokaiseen makuun!

  Lue artikkeli ›
  Kuka väitti, että alkoholista kieltäytyvän tarvitsisi tyytyä veteen? Alkoholittomat drinkit, eli mocktailit, sopivat hyvin hienostuneiksi tarjottaviksi perhejuhliin tai silloin, kun tahdot muuten vain hemmotella itseäsi.
  Alkoholittomat mocktail-reseptit ›

  Siideri ruokajuomana

  Mikäli et ole suuri viinien ystävä tai haluat muuten vain vaihtelua ruokajuomiin, kokeile siideriä! Sen kirpeä hapokkuus tuo monesta ruoasta esiin uusia vivahteita ja sopii mainiosti myös ruoan maustamiseen.

  Lue artikkeli ›

  Pirkan vahvemmat uutuusoluet

  Pirkan runsas juomavalikoima on saanut täydennystä uusien nelosoluiden myötä! Pirkan ja Pirkka Parhaat -sarjan uudet vahvemmat soluet valmistetaan Suomessa, ja niitä myydään vain K-ruokakaupoissa. Uusi Pirkka Parhaat Premium Pils on kesän 2018 kausituote! Lue minkä ruoan kanssa vahvemmat uutuusoluet ovat parhaimmillaan!

  Lue artikkeli ›

  Mitä juomaa kokeilisit näiden ruokien kanssa?