Uudenvuoden cocktailpalat

Uudenvuoden cocktailpalat

Aloita uusivuosi tyylikkäillä cocktailpaloilla! Eri maiden teemoilla valmistetut cocktailpalat kuohuviinin kyytipoikana maistuvat uudenvuoden juhlissa. Nappaa talteen reseptivinkkimme ja kata pöytään helpot suolaiset cocktailpalat!

Haaveiletko uudenvuodenlupauksessasi kaukomatkasta? Ennakkostartin maailmanympärimatkalle voi ottaa makumatkan muodossa ja valmistaa cocktailpalat eri maiden teemoilla.

Suomalaista naposteltavaa

Poro sekä erilaiset kalat ovat supisuomalaisia raaka-aineita ja sopivat mainiosti cocktailpaloihin sekä kuohuvan juoman kanssa maisteltaviksi. Tarjoile cocktailpalojen täytteet Pirkka ruislastujen tai Pirkka Parhaat Luomu saaristolaisleivän kanssa.

Kylmäsavuporotahna kuvitus Kuvassa: Kylmäsavuporotahna

Espanjan makuja talven keskelle

Espanjan aurinkoiseen tunnelmaan pääsee myös keskellä Suomen talven pimeintä aikaa – kata vain pöytään espanjalaisia herkkuja. Alkoholiton kuohuviini tasapainottaa sopivasti tulista ruokaa.

Gambas pil pil kuvitus Kuvassa: Gambas pil pil

Italian parhaat herkut

Italialaiset ruoat ovat klassikkoja, jotka sopivat myös uudenvuoden juhliin. Valitse juhlapöytään antipastot ja muut pienet italialaiset herkut.

Parmankinkkuviikunat kuvitus Kuvassa: Parmankinkkuviikunat

Libanonin runsas meze-pöytä

Välimeren lämpö houkuttelee, ja ruokavalio lupaa pitkää ikää. Libanonin ruokakulttuuriin kuuluvat olennaisesti pienet meze-annokset, jotka sopivat cocktailpalojen tapaan syötäväksi.

Hummuslautanen (680x300) Kuvassa: Hummuslautanen

Uudenvuoden cocktailpalat kätevästi myös verkkokaupasta!