Uudenvuoden cocktailpalat

Uudenvuoden cocktailpalat

Päivitetty 17.11.2023

Aloita uusivuosi tyylikkäillä cocktailpaloilla! Eri maiden teemoilla valmistetut cocktailpalat kuohuviinin kyytipoikana maistuvat uudenvuoden juhlissa. Nappaa talteen reseptivinkkimme ja kata pöytään helpot suolaiset cocktailpalat!

Haaveiletko uudenvuodenlupauksessasi kaukomatkasta? Ennakkostartin maailmanympärimatkalle voi ottaa makumatkan muodossa ja valmistaa cocktailpalat eri maiden teemoilla.

Suomalaista naposteltavaa

Poro sekä erilaiset kalat ovat supisuomalaisia raaka-aineita ja sopivat mainiosti cocktailpaloihin sekä kuohuvan juoman kanssa maisteltaviksi. Tarjoile cocktailpalojen täytteet Pirkka ruislastujen tai Pirkka Parhaat Luomu saaristolaisleivän kanssa.

Kylmäsavuporotahna kuvitus Kuvassa: Kylmäsavuporotahna

Espanjan makuja talven keskelle

Espanjan aurinkoiseen tunnelmaan pääsee myös keskellä Suomen talven pimeintä aikaa – kata pöytään vain espanjalaisia tapaksia. Chorizomakkara ja äyriäiset tuovat erilaisia makuelämyksiä uudenvuoden naposteluun. Alkoholiton kuohuviini tasapainottaa sopivasti tulista ruokaa.

Gambas pil pil kuvitus Kuvassa: Gambas pil pil

Italian parhaat herkut

Italialaiset ruoat ovat klassikkoja, jotka sopivat myös uudenvuoden juhliin. Herkulliset ohueksi leikatut lihat, pikkunaposteltavat leivät ja oliivit ovat oivat herkuteltavat uuteenvuoteen. Valitse juhlapöytään antipastot ja muut pienet italialaiset herkut.

Parmankinkkuviikunat kuvitus Kuvassa: Parmankinkkuviikunat

Libanonin runsas meze-pöytä

Uuteenvuoteen saa lämpöä ja makua libanonilaisesta keittiöstä. Libanonin ruokakulttuuriin kuuluvat olennaisesti pienet meze-annokset, jotka sopivat cocktailpalojen tapaan syötäväksi.

Hummuslautanen (680x300) Kuvassa: Hummuslautanen

Uudenvuoden cocktailpalat kätevästi myös verkkokaupasta!