K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Uudenvuoden cocktailpalat

Uudenvuoden cocktailpalat

Cocktailpalat kuohuviinin kyytipoikana maistuvat uudenvuoden juhlissa. Nappaa talteen reseptivinkkimme, ja kata pöytään helpot suolaiset cocktailpalat!

Tiettyyn muotoon sulanut tina voi tuoda tullessaan lupauksen kaukomatkoista. Ennakkostartin maailmanympärimatkalle voi ottaa makumatkan muodossa ja valmistaa cocktailpalat eri maiden teemoilla. Pirkka-sarjasta löydät runsaasti raaka-aineita cocktailpalojen valmistukseen – tai valitse valmiit Pirkka Parhaat -tuotteet.

Suomalaista naposteltavaa

Poro, kalat ja mäti ovat supisuomalaisia raaka-aineita ja sopivat mainiosti cocktailpaloihin sekä kuohuvan juoman kanssa maisteltaviksi.

Sushi-riisipiirakat kuvitus Kuvassa: Sushiriisipiirakat

Espanjan makuja talven keskelle

Espanjan aurinkoiseen tunnelmaan pääsee myös keskellä Suomen talven pimeintä aikaa – kata vain pöytään espanjalaisia herkkuja. Alkoholiton kuohuviini tasapainottaa sopivasti tulista ruokaa.

Gambas pil pil kuvitus Kuvassa: Gambas pil pil

Italian parhaat herkut

Italialaiset ruoat ovat klassikkoja, jotka sopivat myös uudedevuoden juhliin. Valitse juhlapöytään antipastot ja muut pienet italialaiset herkut.

Parmankinkkuviikunat kuvitus Kuvassa: Parmankinkkuviikunat

Libanonin runsas meze-pöytä

Välimeren lämpö houkuttelee, ja ruokavalio lupaa pitkää ikää. Libanonin ruokakulttuuriin kuuluvat olennaisesti pienet meze-annokset, jotka sopivat cocktailpalojen tapaan syötäväksi.

mezelautanen kuvitus Kuvassa: Mezelautanen