Vegaaniset mättöruoat

Vegaaniset mättöruoat

Nyt herkutellaan rehdin tuhdilla, vegaanisella mättöruoalla. Varaa ainekset viikonloppuun ja iske kiinni herkkuihin. Huomaat pian, että vegaaniruoka ei tosiaankaan tarkoita pelkkää salaattia.

Vegaaniset makkaraperunat

Vegaanisissa makkaraperunoissa "makkaran" virkaa hoitaa chilillä maustettu tofu. Lankkuperunat höystetään savupaprikajauheella ja koko komeus kruunataan aimo lusikallisella vegaanista majoneesia, kurkkusalaatilla ja marinoidulla punasipulilla.

vegaaniset-makkaraperunat

Vönerpita

Tässä vasta vastustaja kebabpitalle. Mehevä vönerpita kootaan vönerviipaleista, marinoidusta salaatista ja vegaanisesta jalapeno-savupaprikamajoneesista. Kunnolla täytetty pita on mitä mainioin aloitus viikonlopulle.

Vönerpita 2019

Kukkakaaliwingsit

Dippailtavaksi ja naposteltavaksi sopivat kukkakaaliwingsit vievät kielen mennessään. Kuorrutetut kukkakaalit valmistuvat helposti uunissa. Päälle siveltävästä sriracha-chilikastikkeesta syntyy mukavan tulinen polte wingseihin.

Kukkakaaliwingsit 2017

Itsetehdyt ranskalaiset perunat ja vegaaninen dippikastike

Itsetehdyt ranskikset valmistetaan uunissa ja dipataan herkulliseen dippikastikkeeseen. Jos oikein mässäilynhimo yllättää, voit myös uppopaistaa ranskalaiset tuplasti. Rapeita, vastapaistettuja ranskalaisia ei voi kukaan vastustaa.

dippikastike ranskalaisille

Vegaaninen kasvishampurilainen

Burgeripäivänä sämpylän väliin sujahtaa kasvisjauhispihvi, täyteläistä avokadokastiketta ja kauniin punaista punajuurikastiketta. Tuplakastikkeella varustettu hampurilainen uppoaa parempiin suihin nopeasti.

Vegaaninen kasvisburgeri 2018

Bataattipizza

Pizzapohja tehdään siivutetusta bataatista ja täytteestä tulee mehevä soijaproteiinipalojen ja vegaanisen juuston avulla. Hieman erilainen pizzaelämys, joka vie kielen mennessään.

bataattipizza

Nachot ja guacamole

Klassinen yhdistelmä nachot ja guacamole tuo tuulahduksen Meksikosta. Varo vain, sillä ensimmäisen nachon dipattuasi kulho voi pian olla tyhjä.

guacamole 2018