K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
10 arkiruokaa alle puolessa tunnissa

10 arkiruokaa alle puolessa tunnissa

Nyt helposti ja nopeasti ruokaa koko perheelle alle 30 minuutissa! Maukkaan aterian valmistamiseen riittää hetki aikaa ja vähän mielikuvitusta.

1. Uunilohipasta

Sitruunainen uunilohipasta ihastuttaa helppoudellaan. Tämä kermaisen mehevä pasta syntyy alle puolessa tunnissa, eli on täydellinen arkiruoka koko perheelle.

uunilohipasta 1440x550

2. Vegepannupihvit

Kokeile lihatonta versiota perinteisistä pannupihveistä! Herkulliset vegepihvit tarjotaan ruskean kastikkeen ja karamellisoitujen sipulien kanssa.

Vegepannupihvit

3. Meksikolainen paistettu riisi

Nopeaakin nopeampi meksikolainen riisi syntyy valmiiksi maustetusta riisistä ja kanasta.

Meksikolainen paistettu riisi

4. Kirjolohilaksa

Punaisella currytahnalla maustettu kirjolohilaksa on varsinainen arjen taklaaja, sillä aromaattinen laksa valmistuu nimittäin alle puolessa tunnissa.

Kirjolohilaksa

5. Vegaaninen pyttipannu

Herkullinen vegaaninen versio perinteisestä pyttipannusta syntyy kasvismakkaroista. Pyttis maustetaan mausteisella pestolla ja tuoreella basilikalla.

Vegaaninen pyttipannu

6. katkarapucurry

Nopea ja helppo katkarapucurry sopii kiireisen kokkaajan arkeen. Ruoka on helppo maustaa valmiilla currytahnalla oman maun mukaan.

Katkarapucurry

7. Makkarakeitto

Makkarakeitto on helppo ja nopea arkiruoka, joka maistuu koko perheelle. Voit oikaista ja valmistaa keiton myös pakastekeittojuureksista.

Makkarakeitto-2020-artikkeli-kuva

8. Kanasalaatti parmesaanikastikkeella

Varsiparsakaali sopii loistavasti kanasalaatin joukkoon. Parmesaaniraasteesta syntyy helppo salaatinkastike, joka tekee salaatista entistä herkullisemman.

Kanasalaatti parmesaanikastikkeella

9. Jauhelihapihvit uunissa

Helpot jauhelihapihvit maustetaan sipulikeittoaineksilla, Pihvien maun pyöristävät turkkilainen jogurtti ja kaurahiutaleet.

Jauhelihapihvit uunissa

10. Pikapizzat

Pikapizza on lämpimien leipien ja pizzan risteytys, täydellinen iltapala tai kiirepäivän ateria. Pohja tehdään ruispaloista, ja täytteenä on tonnikalaa.

Pikapizzat

Ota haltuusi Viikon ruokalista, joka tarjoaa jokaiselle viikolle monipuolisia reseptejä arjen helpotukseksi.