
Keitot joka makuun
Päivitetty 29.11.2024Keitto on arkiruokaa parhaimmillaan. Teitpä keittosi kasviksista, lihasta, kalasta, makkaroista tai sienistä, on se aina täyttävää ja lämmittävää ruokaa. Pienellä vaivalla saat maittavaa ruokaa myös useammaksikin päiväksi!
Muhevat kalakeitot
Kalakeitot ovat monen suomalaisen suosikkeja. Erityisen helposti kalakeitto syntyy kun hyödynnät pakastealtaiden antia ja haet sieltä suosikkikalasi ja -vihannekset keittoon. Tarjoa höyryävä keitto leivän kanssa.
Täyttävät lihakeitot
Lihakeitot ovat keittojen klassikkoja! Lihasta keitot saavat ruokaisuutta, mutta myös täyteläistä makua liemeen. Näissä keitoissa herkullinen liemi on puoli ruokaa! Kevennä keittoja kasviksilla ja mausta erilaisilla yrteillä.
Kevyet kasviskeitot
Monipuoliset ja kevyet kasviskeitot maistuvat täydelliseltä lämmittävänä lounaana tai päivällisenä. Keitoissa on koukuttava yhdistelmä väriä, pehmeyttä ja hyvää makua. Mikä parasta, näiden keittojen avulla tulee syötyä reilusti vihanneksia!
Lohduttavat kanakeitot
Kanakeitot tunnetaan lohduttavina keittoruokina, joissa on maku kohdillaan. Mausteet maailmalta sopivat mainiosti keittoihin kanan kanssa ja antavat maultaan miedolle uusia ulottuvuuksia. Kokeile rohkeasti uusia yhdistelmiä!
Näppärät nakki- ja makkarakeitot
Arkikeittojen kestosuosikit nakki- ja makkarakeitot hurmaavat varmasti ruokapöydässä. Parasta näissä keitoissa on, että ne syntyvät myös helposti! Tee kerralla isompi satsi ja nauti keittoa helppona iltaruokana.
Samettiset sienikeitot
Metsien aarteet, sienet, maistuvat hyvin myös keitoissa. Kipaise sienimetsään tai kurvaa kaupan hyllylle, poimi suosikkisienesi ja tee niistä keitto. Kermaiset sienikeitot maistuvat erityisesti syksyisinä päivinä ihanalta.