Keitot joka makuun

Keitot joka makuun

Päivitetty 15.2.2024

Keitot ovat arkiruokaa parhaimmillaan. Teitpä keittosi kasviksista, lihasta, kalasta, makkaroista tai sienistä, on se aina täyttävää ja lämmittävää ruokaa. Pienellä vaivalla saat ruokaa myös hyvin maittavaa useammaksikin päiväksi!

Muhevat kalakeitot

Kalakeitot ovat monen suomalaisen suosikkeja. Erityisen helposti kalakeitto syntyy kun hyödynnät pakastealtaiden antia ja haet sieltä suosikkikalasi ja -vihannekset keittoon. Tarjoa höyryävä keitto leivän kanssa.

KR16 6 helppolohikeittoV Kuvassa: Helppo lohikeitto

Täyttävät lihakeitot

Lihakeitot ovat keittojen klassikkoja! Raaka-aineena liha tuo keittoon helposti täyttävyyttä ja ruokaisuutta. Näissä keitoissa myös herkullinen liemi on puoli ruokaa!

Tomaattinen jauhelihakeitto 2021 (680x300) Kuvassa: Tomaattinen jauhelihakeitto

Kevyet kasviskeitot

Monipuoliset ja kevyet kasviskeitot maistuvat täydelliseltä lämmittävänä lounaana tai päivällisenä. Keitoissa on koukuttava yhdistelmä väriä, pehmeyttä ja hyvää makua. Mikä parasta, näiden keittojen avulla tulee syötyä reilusti vihanneksia!

Kasvisminestronekeitto 2023 680x300 Kuvassa: Kasvisminestronekeitto

Lohduttavat kanakeitot

Kanakeitot tunnetaan lohduttavina keittoruokina, joissa on maku kohdillaan. Kanakeittoihin saat myös helposti uusia makuja maailman mausteista. Kokeile rohkeasti uusia yhdistelmiä!

Meksikolainen kanakeitto 2023 680x300 Kuvassa: Meksikolainen kanakeitto

Näppärät nakki- ja makkarakeitot

Arkikeittojen kestosuosikit nakki- ja makkarakeitot, hurmaavat varmasti ruokapöydästä. Parasta näissä keitoissa on, että ne syntyvät myös helposti! Tee kerralla isompi satsi ja nauti keittoa helppona iltaruokana.

KRPS16 1 siskonmakkara4 Kuvassa: Siskonmakkarakeitto

Samettiset sienikeitot

Metsien aarteet, sienet, maistuvat hyvin myös keitoissa. Kipaise sienimetsään tai kurvaa kaupan hyllylle, poimi suosikkisienesi ja tee niistä keitto. Kermaiset sienikeitot maistuvat erityisesti syksyisinä päivinä ihanalta.

Sienikeitto 2021 680x300 Kuvassa: Sienikeitto

Keittojen ainekset kätevästi myös verkkokaupasta!

VerkkokauppaanButton