10 arkiruokaa alle vartissa

10 arkiruokaa alle vartissa

Arkikiireet painavat päälle, eikä porisevien patojen ääressä olisi liikaa aikaa odotella? Välillä ruoanlaitossa haluaa päästä mahdollisimman helpolla. Näillä resepteillä teet ravitsevan aterian alle vartissa!

1. Helppo currykanakastike

Tosi helppo arkiruoka syntyy currylla maustetusta ruokakermasta, paprikasta ja broilerin fileesuikaleista. Kastike maistuu erityisesti riisin kanssa, mutta voit käyttää lisäkkeenä mitä haluat!

Currybroileri vartissa

2. Kookos-katkarapu-nuudeliwokki

Helppo ja maukas nuudeliwokki syntyy nopeasti maustetahnasta. Kookosmaito tasoittaa currytahnan mausteisuutta sopivasti, ja jättikatkaraput ovat mukavaa vaihtelua arkeen.

Nuudeliwokki vartissa

3. Helppo kanaviillokki

Kanaviillokki on maukas klassikko, joka valmistuu nopeasti valmiiksi kypsennetyistä broilerinkoivista. Maistuu taatusti kaikille vauvasta vaariin!

Kanaviillokki vartissa

4. Kasvishampurilainen

Paljon terveellisempi kuin pikaruokaravintolan autokaistan kautta haettu, mutta lähes yhtä nopea! Kasvishampurilainen kootaan valmiista kasvispihvistä, ruisleivästä, kasviksista ja helposta avokadokastikkeesta.

Kasvishampurilainen vartissa

5. Helppo lihapullapasta

Kaikki rakastavat lihapullia, ja lihapullapasta Italian tapaan on todellinen klassikkoruoka! Nopea ja maukas lihapullakastike syntyy valmiista tomaattikeitosta, jossa on reilusti makua sekä tomaatti- ja paprikapaloja.

Lihapullapasta vartissa

6. Lempeä juuressosekeitto

Juuressosekeitto on helppo ja nopea ruoka, ja erityisen näppärästi valmistuva kun käytät valmista juuressosetta. Tuorejuusto ja silputut yrtin keiton päällä luovat ripauksen arjen ylellisyyttä!

Juuressosekeitto vartissa

7. Nyhtökaurawokki

Nyhtökaurawokki valmistuu vauhdilla, sillä sen pääraaka-aineet nyhtökaura ja valmiiksi pilkotut vihannekset ovat heti käyttövalmiita. Wokki on koko perheen vegaaninen pikaruoka.

Nyhtökaurawokki vartissa

8. Raviolisalaatti

Helppo raviolisalaatti korvaa perinteisen pastasalaatin arjen ateriana tai vaikkapa juhlien salaattibuffetissa. Erilaisilla raviolimauilla saat vaihtelua!

Raviolisalaatti vartissa

9. Tomaatti-linssikeitto

Saat tomaattikeitosta ruokaisamman, kun lisäät joukkoon linssejä. Suolaliemeen säilötyt linssit ovat heti käyttövalmiita, eikä niitä tarvitse erikseen liottaa. Maidoton keitto sopii myös vegaaneille.

Tomaattilinssikeitto vartissa

10. Valkosipuli-chilipasta

Valkosipuli-chilipasta on yksinkertaisen herkullista. Kun jätät chilin pois, lautasellasi on italialainen pastaklassikko spaghetti aglio e olio.

Valkosipulichilipasta vartissa