10 arkiruokaa alle vartissa

10 arkiruokaa alle vartissa

Arkikiireet painavat päälle, eikä porisevien patojen ääressä olisi liikaa aikaa odotella? Välillä ruoanlaitossa haluaa päästä mahdollisimman helpolla. Näillä resepteillä teet ravitsevan aterian alle vartissa!

1. Helppo avokadopasta

Tosi helppo arkiruoka syntyy valmiista guacamoledipistä ja pakasteavokadosta! Täydellinen arkipasta, joka syntyy alle vartissa. Herkullinen pasta-annos viimeistellään mustapippurilla, korianterilla ja parmesaanilla.

helppo-avokadopasta-680x300

2. Kasvispyörykät harissa-tomaattikastikkeessa

Herkulliset kasvispyörykät tarjoillaan helpossa tomaattikastikkeessa, ja arjen kasvisruoka on alle vartissa valmis! Lisää joukkoon harissaa, fetaa ja minttua, jotka vievät annoksen makumaailman Lähi-idän suuntaan.

Kasvispyörykät harissa-tomaattikastikkeessa (680x300)

3. Hummus-kanarieskarullat

Nopeat rieskarullat täytetään hummuksella ja kypsällä kanalla. Vaihtele kasviksia makusi mukaan ja kääräise helpot välipalat mukaan vaikkapa matkaevääksi.

Hummus-kanarieskarullat (680x300)

4. Kasvishampurilainen

Paljon terveellisempi kuin pikaruokaravintolan autokaistan kautta haettu, mutta lähes yhtä nopea! Kasvishampurilainen kootaan valmiista kasvispihvistä, ruisleivästä, kasviksista ja helposta avokadokastikkeesta.

kasvishampurilainen-680x300

5. Iskender-kebab

Maistuisiko herullinen iskender-kebab? Siihen tarvitset vain valmiita kebablastuja, pitaleipiä, tomaattikastiketta sekä turkkilaista jogurttia. Niin helppoa ja nopeaa!

Iskender-kebab 2023 (680 x 298)

6. Lempeä juuressosekeitto

Juuressosekeitto on helppo ja nopea ruoka, ja erityisen näppärästi valmistuva kun käytät valmista juuressosetta. Tuorejuusto ja silputut yrtin keiton päällä luovat ripauksen arjen ylellisyyttä!

lempea-juuressosekeitto-680x300

7. Pinaattilettupelti

Helppoon pinaattilettupeltiin tarvitset vain neljä raaka-ainetta: pinaattiohukaista, savulohta, raejuustoa ja ruohosipulia. Tämä helppo herkku maistuu sekä lapsille että aikuisille!

pinaattilettupelti-680x300

8. Hävikkimunakas

Munakas on nopea ja terveellinen ruoka, joka hyvin sopii etenkin lounaaksi! Munakkaaseen upotat helposti jääkaappiin unohtuneet kasvikset, edellispäivän kalan, viimeistä käyttöpäivää lähestyvät leikkeleet tai juuston rippeet.

havikkimunakas-680x300

9. Tomaatti-linssikeitto

Saat tomaattikeitosta ruokaisamman, kun lisäät joukkoon linssejä. Suolaliemeen säilötyt linssit ovat heti käyttövalmiita, eikä niitä tarvitse erikseen liottaa. Maidoton keitto sopii myös vegaaneille.

tomaatti-linssikeitto-680x300

10. Pestokanakastike

Helppo pestokanakastike valmistuu vain muutamasta raaka-aineesta: pestosta, kanan fileesuikaleista, kirsikkatomaateista ja ruokakermasta. Tarjoa kastike pastan tai riisin sekä paahdettujen parsakaalien kanssa.

Pesto-kanakastike (680x300)