K-Ruoka sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
10 arkiruokaa alle vartissa

10 arkiruokaa alle vartissa

Arkikiireet painavat päälle, eikä porisevien patojen ääressä olisi liikaa aikaa odotella? Välillä ruoanlaitossa haluaa päästä mahdollisimman helpolla. Näillä resepteillä teet ravitsevan aterian alle vartissa!

1. Helppo avokadopasta

Tosi helppo arkiruoka syntyy valmiista guacamoledipistä ja pakasteavokadosta! Täydellinen arkipasta, joka syntyy alle vartissa. Herkullinen pasta-annos viimeistellään mustapippurilla, korianterilla ja parmesaanilla.

Avokadopasta kuvitus

2. Kookos-katkarapu-nuudeliwokki

Helppo ja maukas nuudeliwokki syntyy nopeasti maustetahnasta. Kookosmaito tasoittaa currytahnan mausteisuutta sopivasti, ja jättikatkaraput ovat mukavaa vaihtelua arkeen.

Nuudeliwokki vartissa

3. Kanawrapit

Kääräise nopeat kanawrapit valmiiksi kypsennetystä kanasta! Tämä resepti on varma nakki, mikäli kaipaat jotain nopeaa purtavaa – herkullisuudesta tinkimättä.

Kanawrapit kuvitus

4. Kasvishampurilainen

Paljon terveellisempi kuin pikaruokaravintolan autokaistan kautta haettu, mutta lähes yhtä nopea! Kasvishampurilainen kootaan valmiista kasvispihvistä, ruisleivästä, kasviksista ja helposta avokadokastikkeesta.

Kasvishampurilainen vartissa

5. Helppo lihapullapasta

Kaikki rakastavat lihapullia, ja lihapullapasta Italian tapaan on todellinen klassikkoruoka! Nopea ja maukas lihapullakastike syntyy valmiista tomaattikeitosta, jossa on reilusti makua sekä tomaatti- ja paprikapaloja.

Lihapullapasta vartissa

6. Lempeä juuressosekeitto

Juuressosekeitto on helppo ja nopea ruoka, ja erityisen näppärästi valmistuva kun käytät valmista juuressosetta. Tuorejuusto ja silputut yrtin keiton päällä luovat ripauksen arjen ylellisyyttä!

Juuressosekeitto vartissa

7. Pinaattilettupelti

Helppoon pinaattilettupeltiin tarvitset vain neljä raaka-ainetta: pinaattiohukaista, savulohta, raejuustoa ja ruohosipulia. Tämä helppo herkku maistuu sekä lapsille että aikuisille!

Pinaattilettupelti kuvitus

8. Hävikkimunakas

Munakas on nopea ja terveellinen ruoka, joka hyvin sopii etenkin lounaaksi! Munakkaaseen upotat helposti jääkaappiin unohtuneet kasvikset, edellispäivän kalan, viimeistä käyttöpäivää lähestyvät leikkeleet tai juuston rippeet.

Hävikkimunakas kuvitus

9. Tomaatti-linssikeitto

Saat tomaattikeitosta ruokaisamman, kun lisäät joukkoon linssejä. Suolaliemeen säilötyt linssit ovat heti käyttövalmiita, eikä niitä tarvitse erikseen liottaa. Maidoton keitto sopii myös vegaaneille.

Tomaattilinssikeitto vartissa

10. Valkosipuli-chilipasta

Valkosipuli-chilipasta on yksinkertaisen herkullista. Kun jätät chilin pois, lautasellasi on italialainen pastaklassikko spaghetti aglio e olio.

Valkosipulichilipasta vartissa