3 x piknikkori

3 x piknikkori

Vihdoinkin kesä ja sen monet piknikmahdollisuudet! Katso alta ideat kolmeen erilaiseen piknikoriin ja muihin piknikvarusteisiin. Onko valintasi laatupiknik, perusasioihin panostava piknik vai huolella itse tehty piknik?

Meille kelpaa vain paras -piknik

Laatutietoinen piknikkoreilija valitse evääksi Pirkka Parhaat -tuotteita, sillä hänelle kelpaa vain ainoastaan paras. Viltille asetellaan komeilemaan vaikuttava juustolajitelma, joka tarjotaan keksien ja juustoille sopivien hillojen kanssa. Ilmakuivatut lihat ja tapakset ovat myös laadun perään haikailevan piknikhifistelijän valintoja. Alkujuomaksi siemaillaan virkistävä ja ravinteikas inkiväärishotti. Jälkiruokapuolella tullaan näkemään joko hienostuneita macaron-leivoksia, italialaista tiramisua tai annosmaljoihin aseteltuja viettelyksiä. Tämä piknikkori sopii erityisesti romanttiselle piknikille hurmaamistarkoituksiin.

Parhaan laadun tunnistavan valinnat piknikille:

Perusjutut kunniaan -piknik

Tämä piknik vie perusasioiden äärelle ja mukaan pakataan kautta aikain kaveripiknikillä nähtyjä syötäviä. Patonki on ainakin napattava mukaan ja sen kanssa tarjottavaksi jotain hyvää tuorejuustoa. Viinirypäleitä on mukava mupeltaa, jotta meno ei menisi pelkäksi karkin syömiseksi. Sipsiä ja dippiä on toki napattava mukaan rouskuteltavaksi! Piknikkoria suositellaan erityisesti kaveriporukoiden kesäillan viettoon ja heille, joilla lomabudjetti on jo tuhlattu festareilla hillumiseen.

Klassikkoaineksiin turvautuvan valinnat piknikille:

"Itte tein!" -piknik

Ahkera kotikokki tekee piknik-ruoat tietenkin omin kätösin. Tähän piknik-koriin ei eineksillä ole asiaa! Piknik-korista löytyy ainakin suolaista piirakkaa, salaattia, herkullista porkkanamehua ja itse leivottuja sämpylöitä, jota nautitaan ihanien tahnojen kanssa. Jälkiruoaksi nautitaan hedelmävartaita ja suklaahippukeksejä. Tämä piknik-kori sopii niille, joilla on koko kesä lomaa ja aikaa näperrellä keittiössä.

Kokkaajan valinnat piknikille: