K-ruokakaupoissa myydään lähinnä suomalaista pihvilihaa, mutta kokonaisia sisäfileitä tulee myös muun muassa Brasiliasta. Suurin osa K-ruokakauppojen Yhdysvalloista tulevasta pihvilihasta on Angus-rotua.
Yhdysvalloissa pihvien maustaminen on saanut vaikutteita monesta suunnasta. Esimerkiksi Louisianassa käytetyn Cajun-mausteseoksen alkuperä löytyy kanadanranskalaisten keittiöistä. Periamerikkalainen tapa marinoida lihaa on myös tehdä marinadi Coca Colaan.
Flank steak
Flank Steak eli Flap Meat naudan kupeesta on suosittua grillattavaa grillikaudella. Flank Steak on yleensä melko ohueksi leikattu lihapala, joka grillataan nopeasti grillissä molemmin puolin. Kupeesta saa hyvää grillattavaa, kunhan muista poistaa jänteet. Kupeesta kannattaa kokeilla valmistaa myös yrttimaustettua pastramia eli suolalihaa. Yhdysvalloissa Flank Steakia viipaloidaan kypsänä myös tortillojen ja fajitasten täytteeksi.
Chuck Roll
Naudan niskaa kutsutaan Yhdysvalloissa nimellä Chuck Roll. Sitä voidaan hauduttaa esimerkiksi gulassikeittoon. Niskaa käytettäessä kannattaa huomioida, että lihaa on haudutettava huomattavasti pidempään kuin reseptissä käytettyä sisäpaistia. Vaihtoehtoisesti lihan voi myös keittää mureaksi ennen pataan lisäämistä. Hyödynnä tällöin padassa myös keitinliemi, mutta muista poistaa vaahto keittämisen alussa. Chuck Roll sopii myös suikaleina wokkiin tai viipaleina grillaukseen.
Top Blade
Keskilavasta saatavasta Top Bladesta saa kunnon cajun-pihvit. Suomalaisittain keskilapaa käytetään usein kuutioituna padoissa ja keitoissa. Jauhelihana sitä käytetään yleisesti myös esimerkiksi kaalikeitoissa ja -laatikoissa.
Tenderloin
Yhdysvaltojen Tenderloin eli sisäfilee sopii myös parilaan. Juhlavaa sisäfileestä ranskaksi: chateaubriand, eli paksu naudan sisäfileepihvi, joka leikataan fileen paksuimmasta kohdasta, tournedos, eli naudan sisäfileen keskiosan molemmilta puolilta saatava korkea ja hieman kapeneva pihvi ja filet mignon, joka on pieni pihvi naudan sisäfileen kapenevasta päästä.
Strip Loin
Ulkofileestä saadaan Strip Loin, joka on parasta grillaukseen. Ulkofileen voi vaihteen vuoksi kypsentää uunissa, kuten punaviinimarinoidussa naudan ulkofileessä. Entrecôte eli välikyljys valmistetaan mureasta etuselästä tai ulkofileestä.
Eye Round
Pyöröpaistista saa mureaa hauduttamalla sitä pitkään. Oikeaoppiset merimiespihvit valmistetaan pyöröpaistista. Siitä valmistuu myös suolalihaleikkele. Eye Roundista valmistetaan Yhdysvalloissa esimerkiksi kastikkeessa mureaksi haudutettuja tuorejuustolihataskuja, jotka tehdään ohueksi nuijituista pihveistä.
Sirloin Rump
Sisäpaistista saa paitsi perinteistä uunipaistia, myös lihaa fondueta tai tartaria varten. Tällöin sisäpaistin on oltava erityisen mureaa. Yhdysvalloissa mureaa Sirloin Rumpia käytetään esimerkiksi suikaleina pastan kera.