Kesäiset salaatit

Kesäiset salaatit

Nämä kesäiset salaatit hurmaavat! Valitse suosikkisi tämän kesän herkullisimmista salaattiresepteistä.

Grillijuusto-vadelmasalaatti

Käytä juusto grillin kautta ja lisää salaatin sekaan makeita vadelmia sekä vesimelonia. Viimeistele salaatti pirskottelemalla päälle balsamiviinietikka-öljykastiketta.

grillijuusto-vadelmasalaatti

Halloumi-mansikkasalaatti

Halloumi ja mansikat ovat kesän makein makupari! Ihanan helppo kesäsalaatti valmistuu hetkessä ja on tämän kesä luottoresepti.

Halloumi-mansikkasalaatti 680x297

Salaatti ja Alabama-kastike

Oletko kuullut rapakon toisella puolen supertrendikkäästä Alabama-kastikkeesta? Se on huippusoosi kaikelle grillattavalle! Nyt kastiketta lorautetaan jäävuorisalaatille eli "wegde of iceberg"-salaatille.

Salaatti ja Alabama-kastike kuvitus

Mansikka-vuohenjuustosalaatti

Mansikoista ja vuohenjuustosta syntyy täydellinen kesäsalaatti. Balsamicomarinoidut salottisipulit tekevät salaatista entistä maukkaamman.

mansikka-vuohenjuustosalaatti

Tomaatti-sipulisalaatti

Onko parempaa, kun kesän kypsättämät kotimaiset tomaatit? Perinteinen tomaatti-sipulisalaatti on kaikessa yksinkertaisuudessaan herkullista.

Tomaatti-sipulisalaatti kuvitus

Mansikka-leipäjuustosalaatti

Tiesitkö että leipäjuuston voi paistaa halloumin tapaan grillissä tai pannulla? Viimeistele salaatti raikkaalla mansikkavinegretillä. Nam!

Mansikka-leipäjuustosalaatti 680x297

Vihreä salaatti ja passionkastike

Oletko jo kokeillut passionhedelmää salaatinkastikkeessa? Makean kirpeä passionkastike ja rapeat mantelilastut sopivat täydellisesti vihreän salaatin kaveriksi.

Vihreä salaatti ja passionkastike kuvitus

Grillattu pekoni-kesäkurpitsasalaatti

Levitä rucola ja pinaatti laakealle vadille. Leikkaa kesäkurpitsa pitkiksi paloiksi, kääri pekoni ympärille ja paista rapeaksi. Asettele kesäkurpitsat ja ripottele juusto päälle. Todella herkullista!

Pekoni-kesäkurpitsasalaatti 680x300