Kesäiset juhannussalaatit - kevennä grilliateriaa

Kesäiset juhannussalaatit - kevennä grilliateriaa

Juhannuksen grilliateria voi olla melko tuhti ja lihapitoinen. Täydennä ja kevennä ateriaa näillä värikkäillä, kesäisillä juhannussalaateilla.

Grillisalaatti

Luottoresepti täksi kesäksi, ja tuleviksi kesiksi! Grillisalaatti sopii lähes kaiken grillatun ruoan lisäkkeeksi. Kukkakaalisalaatti maustetaan Aasia-henkeen.

Grillisalaatti kuvitus

Salaatti ja Alabama-kastike

Oletko kuullut rapakon toisella puolen supertrendikkäästä Alabama-kastikkeesta? Se on huippusoosi kaikelle grillattavalle! Nyt kastiketta lorautetaan jäävuorisalaatille eli "wegde of iceberg"-salaatille.

Salaatti ja Alabama-kastike kuvitus

Mansikka-vuohenjuustosalaatti

Mansikoista ja vuohenjuustosta syntyy täydellinen kesäsalaatti. Balsamicomarinoidut salottisipulit tekevät salaatista entistä maukkaamman.

mansikka-vuohenjuustosalaatti

Tomaatti-sipulisalaatti

Onko parempaa, kuin kesän kypsättämät kotimaiset tomaatit? Perinteinen tomaatti-sipulisalaatti on kaikessa yksinkertaisuudessaan herkullista.

Tomaatti-sipulisalaatti kuvitus

Grillattu kasvissalaatti

Grillattu kasvissalaatti on täydellinen kesäruoka! Käytä salaattiin mitä tahansa sesongin kasviksia, grillaa ja sekoita joukkoon juustoa. Nam!

Grillattu kasvissalaatti kuvitus

Grillijuusto-vadelmasalaatti

Käytä juusto grillin kautta ja lisää salaatin sekaan makeita vadelmia sekä vesimelonia. Viimeistele salaatti pirskottelemalla päälle balsamiviinietikka-öljykastiketta.

grillijuusto-vadelmasalaatti