Juhannus
Kesäiset juhannussalaatit - kevennä grilliateriaa

Kesäiset juhannussalaatit - kevennä grilliateriaa

Juhannuksen grilliateria voi olla melko tuhti ja lihapitoinen. Täydennä ja kevennä ateriaa näillä värikkäillä, kesäisillä juhannussalaateilla.

Grillijuusto-vadelmasalaatti

Käytä juusto grillin kautta ja lisää salaatin sekaan makeita vadelmia sekä vesimelonia. Viimeistele salaatti pirskottelemalla päälle balsamiviinietikka-öljykastiketta.

grillijuusto-vadelmasalaatti

Kaleslaw

Kaleslaw lainaa ideaa perinteisemmältä amerikkalaiselta kaalisalaatilta coleslawlta, mutta pohjana käytetään lehtikaalia. Lehtikaali, punakaali ja porkkana marinoidaan valkosipulilla ja sitruunalla maustetussa kastikkeessa.

kaleslaw

Sateenkaarisalaatti

Kokoa salaattiin sateenkaarin värit uuden sadon rapeista kesävihanneksista. Käytä reseptissä mainittuja ainesosia tai ideoi oma yhdistelmäsi eri värisistä kasviksista.

sateenkaarisalaatti

Mansikka-vuohenjuustosalaatti

Mansikoista ja vuohenjuustosta syntyy täydellinen kesäsalaatti. Balsamicomarinoidut salottisipulit tekevät salaatista entistä maukkaamman.

mansikka-vuohenjuustosalaatti

Kesäpanzanella

Kesällä kotimaiset tomaatit pullistelevat punaisina. Ota ilo irti tomaattisadosta ja tee juhannusjuhliin kesäpanzanella, jossa maistuvat myös sesongin nektariinit.

kesäpanzanella

Bulgursalaatti grillatuista kasviksista

Grillaten kasviksiin saa paahteista ja makeaa makua. Tarjoa grillatut kasvikset marinoidulla bulgursalaattipedillä.

grillattu bulgursalaatti