Juhannus
Juhannus 2021 - keskikesän juhlaa

Juhannus 2021 - keskikesän juhlaa

Kesän suurin ruokajuhla, juhannus kutsuu suomalaiset mökeille, laiturin nokkaan ja luonnon ääreen nauttimaan Suomen suvesta. Herkullinen juhannusruoka kuuluu juhannuskokon ja juhannustaikojen ohella juhannusaaton ohjelmaan.

Alkukesän valtaa kutkuttava odotus, kun juhannus alkaa pikkuhiljaa lähestymään. Silloin alkavat pohdinnat siitä, mitä juuri tämän vuoden kesäinen juhla pitää sisällään. Onko luvassa tunnelmointia luonnon rauhassa juhannustaikoja tehden, vauhdikkaampi kaupunkijuhannus ystäväporukalla vai kotona nautitut juhannusherkut elokuvia katsellen?

Vuonna 2021 juhannusta vietetään perjantaina juhannusaattona 25.6. sekä lauantaina juhannuspäivänä 26.6. Keskikesän juhlaa vietetään yhdessä ystävien tai perheen kesken maistellen suomalaisen kesän tutuimpia makuja uusista perunoista kalapöytään ja erilaisiin grilliherkkuihin. Jälkiruokana nautitaan suussasulavia juhannuksen juustokakkuja tai perinteisiä muurinpohjalettuja mansikkahillolla. Poimi rohkeasti perinteiden joukkoon myös uusia juhannuksen ruokavinkkejä.

K‑Citymarket Iso Omena
Tänään7 - 22
Huomenna pe 23.04.7 - 22
la 24.04.7 - 22
su 25.04.10 - 22
ma 26.04.7 - 22
ti 27.04.7 - 22
ke 28.04.7 - 22
Tulevat poikkeusaukiolot
pe 30.04. Vappuaatto7 - 22
la 01.05. Vappu10 - 22
su 09.05. Äitienpäivä10 - 22
to 13.05. Helatorstai10 - 22

Juhannuksen suussasulavat jälkiruoat

Itsetehdyistä jäätelöistä, marjaisista kakuista ja veikeästä jäätelömelonista löytyy varmasti uusi juhannusporukan suosikki! Juhannuksen jälkiruoat valmistuvat helposti myös grillissä nauttien samalla valoisan kesäillan tunnelmasta.

Lue artikkeli ›
Juhannuksena tehdään usein isot ostokset useampaakin päivää varten, jolloin K-Ruoka-verkkokauppa on oiva apu. Ryntää nopeammin juhannushulinoihin nappaamalla valmiiksi kerätyt ostoskassit kaupalta mukaan tai tilaa ostokset kotiin.
Tästä juhannusostoksille ›

Näitä suomalaiset kokkaavat juhannuksena – katso hittireseptit!

Juhannuksena kokataan paljon perinteistä, suomalaista kesäruokaa, mutta silloin kokeillaan myös uusia ideoita ja makumaailmoja. Katso mitkä reseptit trendaavat juhannuksena!

Lue artikkeli ›
Ongitpa sitten kalat kesämökin laiturilta tai K-kaupan runsaalta kalatiskiltä, meiltä nappaat parhaat reseptit ja vinkit juhannuksen kalapöytään!
Katso reseptit ›

Juhannuksen grilliherkut

Kesällä keittiö siirtyy säiden salliessa ulos. Samaan grilliin mahtuvat niin kalat, äyriäiset, lihat kuin kasviksetkin ja jopa jälkiruoat! Burgerit ovat tämän kesän ehdoton hitti! Katso juhannuksen ruokaohjeet ja hurmaa juhannus-seurasi grillaustaidoillasi!

Lue artikkeli ›

Uudet perunat – reseptit ja valmistusvinkit

Ensimmäisiä varhaisperunoita odotetaan lähes yhtä paljon kuin kesää konsanaan. Höyryävä uusi peruna ja sipaisu voita… Täydellistä! Katso vinkit uusien perunoiden keittämiseen ja vilkaise, mitä muuta kaikille tutuista uusista perunoista voi juhannukseksi loihtia.

Lue artikkeli ›

Juhannuksen tuoreimmat juomavinkit

Raikkaat juhannusjuomat maistuvat niin tervetuliaismaljana kuin tuhdimman grilliruoan ja juhannus-saunan yhteydessäkin! Juhannuksen tuoreimmista juomavinkeistä löydät upeita ideoita myös juomien kesäiseen koristeluun.

Lue artikkeli ›