Juhannus 2018 - keskikesän juhlaa

Juhannus 2018 - keskikesän juhlaa

Kesän suurin ruokajuhla, juhannus kutsuu suomalaiset mökeille, laiturin nokkaan ja luonnon ääreen nauttimaan Suomen suvesta. Herkullinen juhannusruoka kuuluu juhannuskokon ja juhannustaikojen ohella juhannusaaton ohjelmaan.

Vuonna 2018 juhannusta vietetään juhannusaattona 22.6. sekä juhannuspäivänä 23.6. Keskikesän juhlaa vietetään yhdessä ystävien tai perheen kesken maistellen suomalaisen kesän tutuimpia makuja uusista perunoista ja sillistä muurinpohjalettuihin mansikkahillolla! Poimi perinteiden joukkoon myös uusia juhannuksen ruokavinkkejä!

Iso Omena
Tänään10 - 22
Huomenna ma 28.05.7 - 22
ti 29.05.7 - 22
ke 30.05.7 - 22
to 31.05.7 - 22
pe 01.06.7 - 22
la 02.06.7 - 22
Tulevat poikkeusaukiolot
pe 22.06. Juhannusaatto7 - 18
la 23.06. Juhannuspäivä10 - 19

Juhannuksen suussasulavat jälkiruoat

Itsetehdyistä jäätelöistä, marjaisista kakuista ja veikeästä jäätelömelonista löytyy varmasti uusi juhannusporukan suosikki! Juhannuksen jälkiruoat valmistuvat helposti myös grillissä nauttien samalla valoisan kesäillan tunnelmasta.

Lue artikkeli ›

Uudet perunat – reseptit ja valmistusvinkit

Ensimmäisiä varhaisperunoita odotetaan lähes yhtä paljon kuin kesää konsanaan. Höyryävä uusi peruna ja sipaisu voita… Täydellistä! Katso vinkit uusien perunoiden keittämiseen ja vilkaise, mitä muuta kaikille tutuista uusista perunoista voi juhannukseksi loihtia!

Lue artikkeli ›
Ongitpa sitten kalat kesämökin laiturilta tai K-kaupan runsaalta kalatiskiltä, meiltä nappaat parhaat reseptit ja vinkit juhannuksen kalapöytään!
Katso reseptit ›

Juhannuksen grilliherkut

Kesällä keittiö siirtyy säiden salliessa ulos. Samaan grilliin mahtuvat niin kalat, äyriäiset, lihat kuin kasviksetkin ja jopa jälkiruoat! Burgerit ovat tämän kesän ehdoton hitti! Katso juhannuksen ruokaohjeet ja hurmaa juhannus-seurasi grillaustaidoillasi!

Lue artikkeli ›

Mitä tehdä juhannuksena?

Ajanvietto kesämökillä ystäväporukan tai perheen kanssa on luultavasti perinteisin mielikuva juhannuksen vietosta, mutta keskikesän juhlaa voi viettää myös monella muulla tapaa vaikka kotona tai tien päällä. Poimi parhaat ideat ja tee juhannuksesta itsesi näköinen!

Lue artikkeli ›

Juhannuksen tuoreimmat juomavinkit

Raikkaat juhannusjuomat maistuvat niin tervetuliaismaljana kuin tuhdimman grilliruoan ja juhannus-saunan yhteydessäkin! Juhannuksen tuoreimmista juomavinkeistä löydät upeita ideoita myös juomien kesäiseen koristeluun.

Lue artikkeli ›

Uusimmat juhannusreseptit