Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
Grillisalaatit

Grillisalaatit

Coleslaw, kaleslaw ja muut raikkaat kesäsalaatit sopivat tuhdin grilliaterian kylkeen. Tässä muutama suosittu grillisalaattiresepti kesän grillijuhliin.

Grillaa heviä

Grillissä voit helposti valmistaa hedelmä- ja vihannesosaston antimia, salaatteja ja muita kasviksia. Kokeile vaikkapa grillattua tomaattisalaattia, grillattuja pikkusalaatteja, grillattua kesäkurpitsa-fetasalaattia tai bulgursalaattia grillatuista kasviksista.

Grillatuista hedelmistä makeutta salaattiin

Grillatut hedelmät tuovat salaattiin makeutta. Grillatut nektariinit yhdistyvät maukkaaksi kokonaisuudeksi suolaisen fetan ja rapeiden pähkinöiden kanssa nektariini-fetasalaatissaGrillattu broileri-persikkasalaatti sopii myös mainiosti grilliaterialle.

Ruokaisuutta juustosta, lihasta ja kalasta 

Grillin parilassa lämmitetty halloumijuusto tuo salaattiin ruokaisuutta. Lämmin halloumisalaatti, grillattu vesimeloni-halloumisalaatti ja grillattu tomaatti-halloumicaesar maistuvat grilliaterialla varmasti. Grillijuusto-vadelmasalaattiin kesäisiä tuulahduksia tuovat vesimeloni ja tuoreet vadelmat.

Raikkaaseen salaattiin kannattaa yhdistää myös grillissä valmistettu liha tai kala. Varmoja valintoja ovat esimerkiksi mansikoiden maustama grillattu kanasalaatti sekä inkiväärikastikkeen kanssa tarjottava seesamiahvensalaatti.