Feta-kurkkusalaatti (1440x550)

Grillisalaatit ja muut salaatit grilliruoan kylkeen

Julkaistu 26.2.2024

Coleslaw eli amerikkalaistyylinen kaalisalaatti, erilaiset grillatut kasvissalaatit ja muut raikkaat kesäsalaatit sopivat tuhdin grilliaterian kylkeen. Ruokaisampaan salaattiin voi myös grillata lihaa, hedelmiä tai grillijuustoa joukkoon. Kokosimme maukkaimmat grillisalaattireseptit kesän grillijuhliin, yllätä vieraasi herkullisella salaatilla!

Maistuvat salaatit grilliaterian kaveriksi

Raikasta tuhti grilliruoka herkullisella salaatilla. Valkokaalista, tomaatista ja kukkakaalista valmistetut salaatit ovat perinteisiä grilliruoan kavereita, mutta myös muista eri kasviksista valmistetut salaatit sopivat mainiosti grillauksen kylkeen. Kokeile esimerkiksi salaattia fenkolista tai parsasta!

Grillaa heviä

Grillissä voit helposti valmistaa hedelmä- ja vihannesosaston antimia. Jos raskaampi ateria kaipaa kevyttä alkua, ovat grillatut kasvikset ykkösvalintasi. Kokeile salaattia, joka on valmistettu grillatuista sesongin parhaimmista kasviksista!

Ruokaisuutta juustosta, lihasta ja kalasta

Raikkaaseen salaattiin kannattaa yhdistää grillissä valmistettu liha tai kala, mutta myös grillattu halloumijuusto tuo salaattiin ruokaisuutta. Ruokaisampi grillisalaatti toimii hyvin vaikkapa lounaana tai kokonaan omana pääruokana!

Grillatuista hedelmistä makeutta salaattiin

Grillatut hedelmät tuovat salaattiin ihanaa makeutta! Yhdistele grillattuja hedelmiä vaikkapa suolaisen juuston kanssa, kuten halloumin tai fetan kanssa. Hedelmien kanssa sopii lisäksi perinteinen leipäjuusto, jonka voi käyttää myös grillin kautta!

Kokkaa hetkessä kesän suosikkisalaatti coleslaw

Coleslaw eli amerikkalainen kaalisalaatti on klassinen lisuke grilliruokaan. Maukas ja kermainen kaalisalaatti on helppo valmistaa, ja toimii takuulla kesän grillibileisiin. Katso videolta, miten saat helposti valmistettua coleslaw'n kesän grillipöytään!

Uudet ideat ja tutut luottoreseptit grillaukseen