Näin onnistut
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Näin onnistut voitaikinan teossa

Näin onnistut voitaikinan teossa

Kuinka onnnistua voitaikinan teossa? Katso ammattilaistemme vinkit!

 K-Koekeittön ammattimaiset vinkit voitaikinan tekoon.

1. Kylmällä hyvä tulee

Käytä jääkaappikylmiä raaka-aineita. Voit myös pakastaa jauhot ennen leipomista. Taita taikinalevy vuorotellen eri suuntiin, jotta saat voitaikinasta lehtevän.

2. Jäähdytä välillä

Jos taikina lämpenee liikaa ja kauliminen tuntuu hankalalta, laita jääkaappiin edellisenä päivänä taikinalevy hetkeksi pakastimeen. tai säilyttää sitä pakastimessa.

3. Ennakoi

Kun pidät leivonnaisia hetken kylmässä ennen paistamista, ne kohoavat kauniisti. Valmiiksi muotoillut raakapakastetut leivonnaiset paistetaan jäisinä.