K-Koekeittiö vinkkaa: Näin teet raparperibritakakun
Päivitetty 23.5.2018K-Koekeittiön vinkeillä valmistat kesän herkullisimman kakun. Raparperilla täytetyssä britakakussa maistuu kardemumma ja kesän tuoreet mansikat. Nappaa resepti talteen ja katso valmistusvaiheet alta.Vinkki! Pohjalevyn voi pakastaa ja täyttää jäisenä. Tällöin pohjalevyä on helpompi käsitellä ja torttu pysyy raikkaana pidempään
Raparperista riittää satoa koko kesäksi ja siitä valmistuu monenlaisia jälkiruokanautintoja. Kerää inspiraatiota kotikeittiöön ja lue lisää kesäisistä raparperiherkuista.
Näin onnistut
1. Levitä pohjataikina ohueksi kerrokseksi uunipellille voidellun leivinpaperin päälle. Levitä marenkiseos taikinan päälle. Paista pohjaa 175 asteisessa uunissa 20-25 minuuttia, kunnes marengin pinta on vaaleanruskea. Anna torttulevyn jäähtyä.
2. Leikkaa torttulevy terävällä veitsellä puoliksi. Irrota paistopaperi ja nosta torttulevy tarjoiluvadille.
3. Lusikoi jäähtynyt raparperitäyte levylle.
4. Levitä puolet kermavaahdosta raparperihillokkeen päälle. Nosta toinen torttulevy päälle. Koristele lopulla kermavaahdolla ja tuoreilla mansikoilla.
.