Oman kylän kauppa
Oman kylän kaupan tunnelmaa

Oman kylän kaupan tunnelmaa

Oman kylän kauppa on paikka, jossa asiakkaat tulevat kohdatuksi ja kuulluksi.

K-Market-logo-680x50

Oman kylän kauppa on monelle tärkeä osa arkea. Uuden kodinkin valinnassa kaupan merkitys korostuu, esimerkiksi K-Market Pukinmäkeä on tultu katsomaan jo asuntonäytön yhteydessä. Tiesithän myös, että voit toivoa Oman kylän kaupasta suosikkituotettasi? Esimerkiksi K-Market Pukinmäen kauppias kuunteli Pirjon toiveita, ja tilasi herkulliset kahvileivät kaupan valikoimiin. Katso alta olevalta videolta tai tästä, miten kauppa elää asiakkaita varten.

Oman kylän kaupassa kauppiaat ja kaupan henkilökunta välittävät, kuuntelevat ja toteuttavat toiveita – kuten esimerkiksi K-Market Pornaisissa, jossa kauppiaat ovat asiakkaiden toiveesta järjestämässä toivottua kahvipiste-laajennusta kaupalle. Tai kuten paikallinen taksikuski Pia, joka kuljettaa kauppiaiden pyynnöstä taksillaan ikäihmisiä Pornaisten K-Marketiin, jotta kaikilla olisi mahdollisuus käydä kaupassa. Hyppää mukaan kaupan tunnelmaan alla olevalla videolla tai klikkaamalla tästä.

K-Market Albertin Herkussa asiakkaat ovat tuttuja ja tärkeitä – ystäviä jopa. Vakioasiakas Janille K-Market Albertin Herkku ei ole ainoastaan oman kylän kauppa, vaan myös vähän niin kuin isompi jääkaappi – sinne voi kipaista sellaisena kuin on, vaikka ihan vaan aamutohvelit jalassa. Kurkkaa videolta, miten kauppias on toteuttanut asiakkaiden tarpeita ja toiveita. Katso video kaupalta tästä.

Kerro oma tarinasi ja osallistu 50 € arvoisen K-lahjakortin arvontaan. Tutustu kilpailuun ja osallistu täällä.

Tiesithän, että voit tehdä ostoksia turvallisesti myös verkkokaupan kautta?

Tervetuloa oman kylän kauppaan, juuri sellaisena kuin on.