Helpot pääsiäisherkut - 5 herkullista ideaa

Helpot pääsiäisherkut - 5 herkullista ideaa

Pääsiäinen tarjoaa mainion mahdollisuuden keväiseen herkutteluun. Kyseessä onkin oikea herkkujen sesonki! Helpot jälkkärit tai makupalat valmistuvat vikkelästi suklaamunista, pääsiäiskarkeista ja pääsiäisen suosikkiraaka-aineista. Poimi tästä parhaat ideat ja tarjoile pääsiäisherkkuja läheisillesi.

1. Pääsiäisen rocky road

Suklaa ja suklaamunat maistuvat pääsiäisenä sellaisenaan, mutta niistä inspiroituneita pääsiäisherkkujakin on monia. Rocky roadia on hauska tehdä, varsinkin kuin pääsiäisen kunniaksi voit tehdä siitä todella värikkään ja luovan!

Erilaisista suklaamunista saa tehtyä myös kauniin herkkulautasen pääsiäisen kahvipöytään.

Myös suklaamunan muotoiset pääsiäisen cake popsit saavat keväisen ilmeen, kun koristelet suklaisen kuorrutteen värikkäillä strösseleillä.

Pääsiäisen rocky road 2020 (680 x 298)

2. Pääsiäisjälkiruoka

Suklaamunia kannattaa käyttää monipuolisesti eri pääsiäisen jälkiruokien kuten todella helpon ja hyvän pääsiäisjälkiruoan koristeluun. Saat helpon herkun tehtyä valmiista mutakakusta, kermavaahdosta ja suklaamunista. Tämä sopii mainiosti pääsiäisen juhla-aterian jälkiruoaksi.

Pääsiäisjälkiruoka 680x300

3. Pääsiäissuklaalevy

Suklaalevy on myös mainio itse tehty ruokalahja! Se koristellaan pääsiäiseen sopivaksi nonparellien ja värikkäiden karamellien avulla. Todellisille makeanystäville sopii myös trendikäs DIY-suklaa.

Pääsiäissuklaalevy 2019 (680 x 298)

4. Oreo-töhnämunat

Tykkäätkö tehdä Oreo-kekseistä erilaisia herkkuja? Jos olet Oreoiden fani, tämä pääsiäisherkku on kuin tehty sinulle! Myös perinteisemmät töhnämunat maistuvat pääsiäisenä erinomaiselta.

Jäätelöfanin ykkösvalinta puolestaan ovat taatusti näyttävät jäätelöllä täytetyt suklaamunat!

Oreo-töhnämuna 2017 (680 x 298)

5. Lakumämmimaljat

Lakritsinen vivahde tekee mämmille makutaikoja! Perinteikäs pääsiäisjälkiruoka mämmi jakaa mielipiteitä: jotkut rakastavat mämmiä, jotkut eivät pidä siitä lainkaan. Kuuluivatpa pääsiäisen kanssaherkuttelijat kumpaan leiriin tahansa, mämmiä kannattaa kokeilla yhdessä lakritsin kanssa.

Laku-mämmimaljat 2021 (680 x 298)

Nappaa valmiit pääsiäisherkut verkkokaupasta!