Valmistujaiset 2024 (1440x550)

Tarjoilut valmistujaisiin ja ylioppilasjuhliin

Julkaistu 20.3.2024

Valmistujaiset ja ylioppilasjuhlat ovat tärkeä tapa juhlistaa vastavalmistunutta. Valmistujaisten tarjoilut kannattaa suunnitella jo hyvissä ajoin, jotta voi keskittyä itse sankarin juhlistamiseen. Valmistujaisten juhlapöydässä maistuvat niin suolaiset kuin makeat herkut sekä tietenkin valmistujaiskakku. Paljon onnea kaikki vastavalmistuneet!

Ylioppilasjuhlien ja valmistujaisten tarjoilut saavat olla juhlasankarinsa näköiset! Kata pöytään suolaisia naposteltavia ja makeita herkkuja, isompiin juhliin sopii kunnon noutopöytä. Valmistujaiset kruunaa vastavalmistuneen makuun sopiva kakku. Järjestitpä rennot ulkojuhlat tai hienostuneet kahvittelut, reseptimme takaavat ikimuistoiset ja herkulliset valmistujaisjuhlat!

Vinkit valmistujaisiin

Vietä onnistuneet valmistujaiset ja lakkiaiset näillä vinkeillä

Valmista juhlapöytään helppo voileipäkakku

Ihanan täyteläinen voileipäkakku sopii täydellisesti juhlaan kuin juhlaan! Helpon voileipäkakun täytteeksi tulee maukas juustotäyte ja koristeena koreilevat tuoreet vihannekset.

Valmiit herkut juhliin K-kaupasta

Nappaa nämä valmiit herkut juhlapöytään helposti K-kaupastasi

Ylioppilaskakku cover

Valmistujaiskakku x 6

Mikä kakku valmistujaisiin? Valmistujaiskakku on kevään ylioppilasjuhlien ja valmistujaisten kahvipöydän tärkein tarjottava. Katso valmistujaiskakkujen parhaat ideat!
Lue lisää

Ihanimmat reseptit valmistujaisiin

Lisää ideoita valmistujaisten tarjoiluihin