Joulun parhaat kuivakakut x 10

Joulun parhaat kuivakakut x 10

Jouluinen kuivakakku tai maustekakku on toivottu ruokalahja, joulumyyjäisten myyntihitti ja joulun kahvihetken kruunaaja. Nappaa täältä reseptit joulun parhaisiin kakkuihin.

1. Vihreät kuulat -kakku

Vihreät kuulat-kakku kuvitus

Vihreät kuulat -kakku on taattu joulupöydän hitti! Helppo kakkutaikina valmistuu vain vatkaamalla ainekset keskenään. Maku on makua ja raikkaan sitruunainen.

2. Maustekakku

MaustekakkuV

Maustekakussa maistuu joulumausteiden koko kirjo: kardemummaa, kanelia, inkivääriä, pomeranssinkuorta, neilikkaa... Näistä leviää huumaava joulun tuoksu kotiin.

3. Taatelikakku

KR6 18 Gluteenitontaatelikak

Luontaisesti gluteeniton taatelikakku on pehmeän mehevä ja suklaalla kuorrutettuna vieläkin herkullisempi.

4. Luumukakku

piimakakku

Rommin ja luumun yhdistelmä hurmaa gluteenittomassa luumukakussa. Se säilyttää mehevyytensä monta päivää, eli samaa kakkua voi syödä vaikka koko välipäivät.

5. Triokuivakakku

Triokuivakakku 2020 kuvitus

Tässäpä vähän hempeämpi joulukakku! Triojäätelöstä inspiroitunut tiikerikakku kuorrutetaan vadelmanmakuisella ruby-suklaalla.

6. Viikunakakku

viikunakakku

Aseta viikunakakku kahvipöytään kauniisti tarjolle tuoreiden viikunoiden kanssa. Kakku sopii hyvin myös lahjaksi.

7. Halvakakku

KR6 17 Halvakakku

Vaniljahalvalla täytetty ja päällystetty halvakakku sisältää rouskahtavia pekaanipähkinäsattumia.

8. Upside down -juustokakku

KR16 J paistettujuustokakku

Ulkonäkö saattaa hämätä, sillä kuivakakun ulkomuodostaan huolimatta sisältä paljastuukin juustokakku. Täytteessä maistuu appelsiinilla maustettu vaniljatuorejuusto.

9. Suklaa-lakutiikerikakku

tiikerikakku

Perinteinen tiikerikakku maistuu ihanalta jouluna, mutta lakua halajavat innostuvat entisestään tästä suklaalla ja lakritsilla maustetusta versiosta.

10. Persimonkakku

Persimonkakku kuvitus

Joulun sesonkihedelmä persimonista syntyy mehevä, joulumausteilla maustettu kakku. Kakun maut vain paranevat seuraavana päivänä, eli voit leipoa sen päivän tai kaksi ennen tarjoamista.