K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Juhannuskakku x 5

Juhannuskakku x 5

Paras juhannuskakku maistuu mansikalta, raparperilta ja muilta ihanilta alkukesän mauilta. Nämä ihanat kakut valmistuvat kätevästi myös mökkikeittiössä!

1. Mansikkakakku

Onko klassisempaa kesäjuhlien kakkua, kuin mansikkakermakakku? Ei taatusti ole! Perinteinen mansikkakakku kruunaa keskikesän juhlan. Reseptissä käytetään gluteenitonta kakkupohjaa, jonka voit halutessasi korvata tavallisella kakkupohjalla.

Mansikkakakku 680

2. Britakakku (gluteeniton)

Kepeän marenkinen britakakku on herkullinen jälkiruoka, jossa maistuvat kauden parhaat marjat. Tässä reseptissä käytetään herukoita, mutta voit ripotella päälle myös mansikoita tai muita marjoja.

Britakakku 680

3. Mansikkapiirakka

Tosi helppo mansikkapiirakka syntyy valmiista murotaikinasta. Pohjan paistuessa mansikat viipaloidaan ja piirakan täytteeksi vatkataan tuorejuusto-jogurttitäyte. Tämä juhannusherkku on pöydässä alle puolessa tunnissa!

Mansikkapiirakka kuvitus

4. Kuorrutettu raparperipiirakka

Korkeampaan vuokaan leivottu raparperipiirakka on muodoltaan kakkumainen, mutta silti ihanan mehevä. Tämäkin kakku on gluteeniton, joten se ilahduttaa tarkempaakin ruokavaliota noudattavia juhannusvieraita.

Kuorrutettu raparperipiirakka 680

5. Helppo marjakakku

Mehevä kakkupohja, kermarahkaa ja puutarhan ihanimmat marjat - niistä on juhannuksen kaunein kakku tehty! Helppo marjakakku on kananmunaton.

Helppo marjakakku 680