Juhannusmenu x 5

Juhannusmenu x 5

Juhannuksena kokoonnutaan keskikesän juhlaan yhteisen pöydän ääreen, ja grillit kuumenevat niin mökeillä kuin kaupungissakin. Mikä on menuvalintasi juhannuksena 2023? Katso tästä parhaat ideat ja reseptit juhannukseen!

Perinteinen juhannusmenu

Perinteisen juhannusmenun ääreltä niin juhannuksen kalapöydän ystävät kuin grillilihan fanit löytävät omat suosikkinsa! Menu kootaan laadukkaista lihoista, klassisista juhannuksen kalaherkuista sekä keskikesän sesonkikasviksista – upeaa esillepanoa unohtamatta!

Alkuruoka:

Pääruoka:

Jälkiruoka:

Perinteinen juhannusmenu (680x300)

Edullinen juhannusmenu

Edullisessakaan juhannusmenussa ei makuja säästellä. Kata pöytään sesongin tuoreita vihanneksia, hedelmiä ja marjoja, jotka kesällä ovat halvimmillaan. Perinteiset juhannusherkut sillit ja makkarat sopivat hyvin juhannuspöytään, ja niistä saa esillepanon avulla hyvinkin juhlalliset juhannusherkut!

Alkuruoka:

Pääruoka:

Jälkiruoka:

Edullinen juhannusmenu (680x300)

Helppo juhannusmenu

Jos leppoisa juhannuksen vietto ystävien tai perheen kanssa houkuttaa enemmän kokkailun ja grillauksen sijaan – tai jos mökkikeittiön varustelu ei ole moderneimmasta päästä – valitse tämä menu! Helppo juhannusmenu valmistuu vähällä vaivalla, mutta on mielettömän maukas!

Alkuruoka:

Pääruoka:

Jälkiruoka:

Helppo juhannusmenu (680x300)

Vegaaninen juhannusmenu

Istuuko juhannuksena ruokapöydässä paljon kasvis- tai vegaaniruokailijoita? Tai kaipaisitko muuten vain erilaisia vaihtoehtoja perinteisten grillilihojen sijaan tai kaveriksi? Nämä huikeat kasvisruoat saavat veden herahtamaan vannoutuneenkin lihansyöjän kielelle!

Alkuruoka:

Pääruoka:

Jälkiruoka:

vegaaninen-juhannusmenu

Juhannusmenu ilman grilliä

Aina grillausmahdollisuutta ei ole, eikä maistuvan juhannusmenun valmistaminen sellaista vaadikaan! Herkullisen kesäisen menun loihdit myös ilman grilliä, sillä juhannusherkut valmistuvat hyvin myös uunissa tai pannulla.

Alkuruoka:

Pääruoka:

Jälkiruoka:

Juhannusmenu ilman grilliä (680x300)

Ainekset juhannuksen menuihin kätevästi myös verkkokaupasta!