Pyhäinpäivän menu x 4

Pyhäinpäivän menu x 4

Päivitetty 5.10.2023

Pyhäinpäivää vietetään 4. marraskuuta 2023 ja se on hyvä syy hiljentää tahtia, kutsua ystäviä kylään ja nauttia ihana ateria alku-, pää- ja jälkiruokineen. Siksi suunnittelimmekin pyhäinpäivään sesongin parhaista raaka-aineista neljä herkullista menuvaihtoehtoa!

Pyhäinpäivän perinteinen menu

Paahtopaisti on mitä perinteisin pyhäinpäivän ruoka, eikä se aina vaadi pöydän ääreen isoa joukkoa syöjiä. Se nimittäin säilyy hyvänä muutaman päivän aterian jälkeenkin ja sopii ihanasti vaikka leivän päälle leikattavaksi!

Pyhäinpäivän perinteinen menu (680x300)

Pyhäinpäivän edullinen menu

Pyhäinpäivän edullinen menu hyödyntää kauden raaka-aineita, jotka ovat sesonkinaan niin herkullisimmillaan kuin edullisimmillaankin. Burgundinpadasta tutut maut maistuvat myös maukkaan täyteläisessä kanapadassa.

Pyhäinpäivän edullinen menu 2023 (680x300)

Pyhäinpäivän menu kalasta

Pyydetyn kotimaisen lohen sesonki ajoittuu syksylle, ja siksi sitä tarjoamalla onkin hyvä päättää satokausi. Kalan ohella menussa maistuvat sesongin herkut, kuten voimavihannes lehtikaali ja ihana omena.

Pyhäinpäivän kalamenu 2023 (680x300)

Pyhäinpäivän kasvismenu

Pyhäinpäivän lakto-ovo-vegetaarisessa kasvismenussa ei syksyn makuja säästellä! Juhlapöydän kruunu on näyttävä glaseerattu vegepaisti, joka valmistuu kikherneistä ja hasselpähkinöistä.

Vinkki! Saat muunnettua menun vegaaniseksi vaihtamalla alkukeiton kuohukerman kasvipohjaiseen vaihtoehtoon ja korvaamalla keiton sekä salaatin hunajan siirapilla.

Pyhäinpäivän vegemenu 2023 (680x300)

Pyhäinpäivän ruoat kätevästi myös verkkokaupasta!