K-Plussan säännöt ja tietosuojaseloste päivittyvät 1.11.2022. Lue lisää täältä.
10 tapaa käyttää parsakaalia

10 tapaa käyttää parsakaalia

Parsakaali on monikäyttöinen ja huipputerveellinen vihannes. Katso 10 ihanaa käyttötapaa ja suosikkireseptiä parsakaalista!

1. Broilerin kanssa pannulle

Superhelppo arkiruoka on rikastettu parsakaalilla ja herkkusienillä. Makua ruokaan tuo pesto ja tuore basilika. VINKKI! Broilerin lisäksi ruokaan käyvät mainiosti muutkin suikaleet - kokeile possua tai kasvipohjasista proteiinia!

Broileripannu

2. Wokkiin

Mikäli pidät teryakikastikkeesta, kokeile myös tätä maukasta kiinalaisella hoisin-kastikkeella maustettua wokkia! Hoisin-kana on helppo ja nopea arkiruoka, johon sujahtaa kanan, nuudelin ja hoisin-kastikkeen lisäksi kokonainen parsakaali!

Hoisinkana 680x300

3. Viipaloi pihveiksi

Tämän helpompia kasvispihvejä ei olekaan! Viipaloi parsakaali, mausta se ja sujauta grilliin - tulos on ihanan freesi.

Parsakaalipihvit

4. Gratiiniin

Kaaligratiini on klassikko, joka maistuu jokaiselle. Graatinin voit tehdä ainoastaan parsakaalista, tai lisätä kaveriksi kukkakaalia.

Kaaligratiini

5. Käytä salaatissa

Somessa suosittu Green Goddess -salaatti on ihanan raikas lisäke, joka toimii myös dippinä nachojen kanssa. Tähän versioon uppoaa kokonainen parsakaali!

Green Goddess - salaatti 680x300

6. Suolaiseen piirakkaan

Feta-parsakaalipiirakka on ikisuosikki, joka toimii taatusti iltapalana tai juhlien noutopöydässä.

Feta parsakaalipiirakka

7. Pizzan päälle

Vaikka ajatus parsakaalista pizzan päällä saattaisi alkuun tuntua oudolta, on se todellisuudessa oikein herkullista. Lisää seuraavaan pizzaan kasviksia myös pohjaan punajuurisoseen muodossa.

Punajuuripizza

8. Kasvispihvien joukkoon

Raasta parsakaalit ja muita vihanneksi karkeaksi raasteeksi, sekoita niistä massa ja muotoile niistä pihvejä. Helppoa, hyvää ja edullista!

Kasvishalloumipihvit

9. Sosekeittoon

Parsakaalista saa ihanan sosekeiton, joka maistuu koko perheelle. Nopea ja yksinkertainen arkiruoka syntyy perunasta ja parsakaalista.

Perunaparsakaalikeitto

10. Pastaksi

Kauniin vihreään parsakaalipestoon uppoaa koko parsakaali varsineen. Saat siitä pehmeän makuisen pastakastikkeen, kun sekoitat joukkoon hieman pastan keitinvettä. Makua pastaan antaa lisäksi feta ja valkosipuli.

Parsakaalipestopasta 680x300

>> Ainekset kätevästi myös verkkokaupasta!