Trendikäs juhlamenu

Trendikäs juhlamenu

Trendikkäässä juhlamenussa revitellään näyttävillä kakuilla, uuden muotoisilla pullilla, erilaisilla suolaisilla piirakoilla, herkullisilla hodareilla sekä vähän paremmilla burgereilla.

Trendejä seuraava leipuri suosii juhlamenussaan erityisesti upean näyttäviä kakkuja, jotka koristellaan raidoin, liukuvärjäten tai täysin överisti koristellen. Pullat ovat tehneet tuoksuvan paluun täysin uusissa muodoissa. Takuuvarmoja hittejä ovat korvapuustien ja pullien parhaita puolia yhdistävät korvapuustivohveli sekä nyhtötrendissä vahvasti mukana oleva [monkey bread eli nyhtöpulla].

KR5 18 korvapuustivohvelit

Suolaisissa leivonnaisissa nosteessa ovat erilaiset piirakat ympäri maailman. Turkista kotoisin olevat pidet eli pizzaleivät täytetään juusto-pinaattitäytteellä tai lihalla. Hatsapuri on Georgian lahja maailmalle: juustotäytteinen leipä paistetaan pannulla voissa meheväksi. Empanadat ovat suolaisia pasteijoita, jotka täytetään tonnikalatäytteellä.

PI10 18 hatsapuriV

Hodarit jatkavat suosiotaan päivitetyillä täytteillä. Nappaa juhlien hodaribuffettiin punajuuripyörykkähodarit tai mustamakkarahodarit. Ravintoloista tutut premium burgerit ovat löytäneet myös kotikeittiöihin ja täytteissä riittää valinnanvaraa. Kokeile esimerkiksi avokado-halloumiburgeria, vegaanista kasvishampurilaista tai gluteenitonta katsu curry -kanahampurilaista.

Jos perinteiset kermakakut ja lusikkaleivät eivät istu sinun juhliisi, rakenna juhlamenusi uusien ideoiden ympärille.

Valitse trendikkääseen juhlamenuun näistä:

Juhlitko mieluummin perinteitä kunnioittaen ja klassisia juhlaherkkuja tarjoten? Tutustu siinä tapauksessa perinteiseen juhlamenuumme.