K-Ruoka-lehden reseptit 11/2023

K-Ruoka-lehden reseptit 11/2023

Päivitetty 1.11.2023

Marraskuussa syödään yhdessä! Uuden K-Ruoka 11/2023 lehden ideoin järjestät helposti pikkujoulut ystävien kesken. Pikkujouluissa juhlatarjoilut syntyvät nyyttäriteemalla, kun jokainen vieras tuo pöytään helppoja herkkuja. Ruoat arkeen syntyvät puolestaan vikkelästi ja edullisesti näppäristä pakasteista. Lehdestä löydät myös ihanat ideat syötäviin tuliaisiin!

Uusimman K-Ruoka-lehden löydät K-ruokakaupoista Pirkka-lehden välistä tai verkosta täältä.

Vikkelästi pakasteista

Arjessa ei tarvitse ruoanlaittoa stressata. Arkiruoan valmistus sujuu helposti, kun otat oikeissa kohdissa pakasteet apuun! Pakasteet ovat käteviä, sillä niissä ruoka-aineiden maku, väri, rakenne sekä vitamiinit pysyvät hyvin tallella. Pakasteista valmistat nopeasti ja edullisesti vaikkapa pyttispannarin tai helpon uunirisoton, joka syntyy vaivattomasti pakasteesta löytyvistä Pirkka borchkeittoaineksista. Nokkelilla pakasteilla ja niitä hyödyntävillä resepteillä arjessa jää aikaa muuhunkin!

Helppo uunirisotto 2023 680x300 Kuvassa: Helppo uunirisotto

Pikkujoulun nyyttärit

Pikkujoulut vietetään yhdessä nyyttäriteemalla. Kauden juhlien ja yhteisten tapaamisten järjestäminen sujuu vaivattomasti, kun jokainen tuo jotain tarjottavaa. Yksi valmistaa suolaisen piirakan, toinen tuo juustoja ja kolmas jälkiruoan. Lehdestä löydät hurmaavat ruokaideat, jotka kaikki voit valmistaa etukäteen ja tuoda mukana. Valmista pikkujoulupöytään aromikas vatkattu brie, rubiinin värein hehkuva pikkujoulusagria tai rapea kinkku-filopiirakka. Tai kokoa huikea dippibuffa, joka erilaisista dipeistä! Näistä löytyy suosikki jokaiselle.

Vatkattu brie 2023 (680x300) Kuvassa: Vatkattu brie

Sesongin makeimmat

Sesongin makeimmat herkut syntyvät käden käänteessä ja niillä hurmaat koko pikkujouluväen. Ihanan nostalgiset kahvihetkien tarjottavat syntyvät suklaassa dipatuista kekseistä, jotka saavat lopuksi päälleen nonparellikuorrutteen. Nämä sopivat täydellisesti myös tuliaisiksi tai syötäviksi lahjoiksi. Muut jälkiruokapöydän uudet herkut, mutakakkutiramisu ja kakkuplatter, hurmaavat yhdistelmällä helppoutta, näyttävyyttä ja herkullisuutta.

Kakkuplatter 2023 (680x300) Kuvassa: Kakkuplatter

Lehden kolme pääteemaa:

  1. Pääpaino on huippusuositussa Arjen nikseissä, jotka antavat helppoja ja nopeita vinkkejä arkeen.
  2. Vinkit valintoihin -teema opastaa vastuullisiin valintoihin ruokaan liittyen.
  3. Parasta nyt -teema puolestaan inspiroi sesongin herkuilla ja tekniikkavinkeillä, auttaen viemään omaa ruoanlaittoa seuraavalle tasolle.

Edellisten lisäksi jokainen lehti alkaa super inspiroivalla Innostu-osiolla, joka esittelee juuri nyt kiinnostavimmat ilmiöt ja oivaltavimmat ideat.