K-Ruoka-lehden reseptit 11/2022

K-Ruoka-lehden reseptit 11/2022

Päivitetty 3.11.2022

Oletko pohtinut, miten saisi parhaiten uunin hyötykäyttöön? Löydä myös parhaat ideat arkiruokiin muksuille, sesongin salaatteihin ja pikkujoulun purtaviin uusimmasta K-Ruoka-lehdestä! Mene joulua kohti lämpimin eväin!

Uusimman K-Ruoka-lehden löydät K-ruokakaupoista Pirkka-lehden välistä tai verkosta täältä.

Marraskuussa aletaan valmistautua jouluun

Nyt käynnistyy vuoden ihanin juhlakausi, joulun odotus. Marraskuussa nautitaan myös isänpäivästä sekä pikkujoulukaudesta.

Uusimmassa lehdessä löytyy vinkit pikkujoulujen helpoimpiin tarjottaviin. Pikkujoulukausi onkin riemukas aika testata erilaisia kattauksia!

Pikkujoulujen lisäksi lehdessä on ihania sesongin juhlien herkkujen reseptejä, kuten isänpäiväkakku, raikas spritz ja suolaiset tortut. Suolaiset Tahtitortut680x400

Uudistunut lehti

Lehti on ilmestynyt freesimmällä ilmeellä ja uudistetulla rakenteella. Joka lehdessä on edelleen runsaasti K-koekeittiössä testattuja luottoreseptejä, joiden avulla onnistut arjessa ja juhlassa.

Lehden kolme pääteemaa:

  1. Pääpaino on huippusuositussa Arjen nikseissä, jotka antavat helppoja ja nopeita vinkkejä arkeen.
  2. Vinkit valintoihin -teema opastaa vastuullisiin valintoihin ruokaan liittyen.
  3. Parasta nyt -teema puolestaan inspiroi sesongin herkuilla ja tekniikkavinkeillä, auttaen viemään omaa ruoanlaittoa seuraavalle tasolle.

Edellisten lisäksi jokainen lehti alkaa super inspiroivalla Innostu-osiolla, joka esittelee juuri nyt kiinnostavimmat ilmiöt ja oivaltavimmat ideat.