K-Ruoka-lehden reseptit 9/2022

K-Ruoka-lehden reseptit 9/2022

Päivitetty 31.8.2022

Uusimman K-Ruoka-lehden löydät K-ruokakaupoista Pirkka-lehden välistä tai verkosta täältä.

KR 9 680x300

Arjen inspiraatio

Uusimmasta syksyn K-Ruoka-lehdestä löydät uutta inspiraatiota arjen ruokanlaittoon. Olemme koonneet käyttöösi sesongin parhaat vinkit, kiinnostavimmat uutuudet ja oivaltavimmat ideat. Joko olet kokeillut suolakinuski-uuniomenoita tai porkkana-fetasalaattia? Lämpöä syksyn arki-iltoihin voit loihtia myös valmistamalla maapähkinävoicurryn ja helpon sekä maukkaan omenahyveen teet sesongin tuotteilla. Lihapullat 680x300

Tuttua ja turvallista

Lehdestä löytyy arjen kokille tutut ja turvalliset ruoanlaiton kivijalat. Helpot reseptit kuten pestokanakastike tai vegemakkarakeitto syntyvät vain muutamasta raaka-aineesta. Tee kerralla pellillinen lihapullia. Tänään niitä syödään muusin kanssa, huomenna kulhossa kreikkalaisittain. Monet muutkin arjen helpottajat löydät uusimmasta lehdestä.

6 tapaa maustaa köyhät ritarit

Kuivahtanut pullapitko on hyvä syy tehdä köyhiä ritareita. Jos haluat vaihtelua kermavaahdolle ja hillolle, kokeile jotain uutta. Valitse näistä yksi tai useampi täyte – ja nauti!

Koyhat ritarit 680x300

Uudistunut lehti

Maaliskuun numerosta alkaen lehti on ilmestynyt freesimmällä ilmeellä ja uudistetulla rakenteella. Joka lehdessä on edelleen runsaasti K-koekeittiössä testattuja luottoreseptejä, joiden avulla onnistut arjessa ja juhlassa.

Lehden kolme pääteemaa:

  1. Pääpaino on huippusuositussa Arjen nikseissä, jotka antavat helppoja ja nopeita vinkkejä arkeen.
  2. Vinkit valintoihin -teema opastaa vastuullisiin valintoihin ruokaan liittyen.
  3. Parasta nyt -teema puolestaan inspiroi sesongin herkuilla ja tekniikkavinkeillä, auttaen viemään omaa ruoanlaittoa seuraavalle tasolle.

Edellisten lisäksi jokainen lehti alkaa super inspiroivalla Innostu-osiolla, joka esittelee juuri nyt kiinnostavimmat ilmiöt ja oivaltavimmat ideat.