K-Ruoka-lehden reseptit 8/2022

K-Ruoka-lehden reseptit 8/2022

Julkaistu 29.7.2022

Elokuun K-Ruoka-lehdessä palataan arkeen ja nautitaan loppukesästä sekä alkavasta syksystä. Lehdestä löydät kaikki vinkit ja reseptit herkullisen alkusyksyyn ja innostavat uutuudet sekä oivaltavimmat ideat arkeen.

KR8 680x300

Uusimman K-Ruoka-lehden löydät K-ruokakaupoista Pirkka-lehden välistä tai verkosta täältä.

Lämmin elokuu ja alkusyksy

Koulut alkavat ja arki pyörähtää käyntiin lämpimissä tunnelmissa. Kaikki arjen parhaat ruokavinkit on koottu uusimpaan lehteemme. Löydät lehdestä runsaasti uusia ideoita, reseptejä ja vinkkejä, joiden avulla arjen ruljanssin pyörittäminen käy kuin tanssi.

Arjen herkut valmistuvat terveellisistä raaka-aineista. Saat peltiruoilla helposti kasviksista paahdettua maukkaan aterian, jonka voit käyttää seuraavana päivänä vaikkapa lounassalaattina. Maukas halloumipelti valmistuu uunissa itsestään!

Lehdestä löydät myös 6 parasta vinkkiä hyvään ravitsemukseen. Satokauden parhaat ruoat on helppo valmistaa tuoreista aineksista juuri nyt. Paluu arkeen sujuu vaivattomasti, kun otat avuksi puolivalmisteet. Kokeile esimerkiksi nakkipastaa, se on jo melkein valmis.

Ayriaisplatter alakuva

Rapujen ja laulujen aika

Iltojen hiljalleen pimetessä on aika sytyttää lyhdyt ja nostaa malja menneelle kesälle. Rapujen rinnalle tai tilalle voi koota äyriäisplatterin, joka tekee pöydästä näyttävän ja runsaan. Ravut voi myös ostaa pakasteena ja halutessaan raikastaa ne itse tehdyllä mausteliemellä.

Uudistunut lehti

Maaliskuun numerosta alkaen lehti on ilmestynyt freesimmällä ilmeellä ja uudistetulla rakenteella. Joka lehdessä on edelleen runsaasti K-koekeittiössä testattuja luottoreseptejä, joiden avulla onnistut arjessa ja juhlassa.

Lehden kolme pääteemaa:

  1. Pääpaino on huippusuositussa Arjen nikseissä, jotka antavat helppoja ja nopeita vinkkejä arkeen.
  2. Vinkit valintoihin -teema opastaa vastuullisiin valintoihin ruokaan liittyen.
  3. Parasta nyt -teema puolestaan inspiroi sesongin herkuilla ja tekniikkavinkeillä, auttaen viemään omaa ruoanlaittoa seuraavalle tasolle.

Edellisten lisäksi jokainen lehti alkaa super inspiroivalla Innostu-osiolla, joka esittelee juuri nyt kiinnostavimmat ilmiöt ja oivaltavimmat ideat.