K-Ruoka-lehden reseptit 6-7/2022

K-Ruoka-lehden reseptit 6-7/2022

Päivitetty 31.5.2022

Kesän K-Ruoka-lehdessä annetaan ihanan kesän viedä leppoisaan tunnelmaan, grillaamiseen ja kesän suosikkiherkkujen tekoon. Lehdestä löydät kaikki vinkit ja reseptit herkullisen kesän kokkaamiseen ja innostavat uutuudet sekä oivaltavimmat ideat.

KR6-7 kansi

Uusimman K-Ruoka-lehden löydät K-ruokakaupoista Pirkka-lehden välistä tai verkosta täältä.

Ihanan suloinen kesä

Kesällä ladataan akkuja, lähdetään reissuun ja vietetään aikaa luonnossa sekä mökillä tai kaupungin humussa.

Uusimmassa lehdessä on runsaasti uusia ideoita, reseptejä ja vinkkejä, joiden avulla voi tehdä kesän ruokailuista päivän kohokohdan. Kesän lempiraaka-aine peruna taipuu moneksi. Laita Sourcream & onion -perunat tai valmista perinteiset täytetyt herkkusienet.

Grillissä paistuu tänäkin kesänä monet herkut, kuten kanatikkarit tai herkullinen grillattu kana- ja kirsikkasalsa.

Marja-vaniljapiiras 680x300

Kesän lehdestä saat myös raikkaimpia ideoita kesän herkutteluun! Yöttömänä yönä voit maistella Dutch babyä eli hollantilaista pannukakkua tai ihanan raikasta marja-vaniljapiirasta.

Uudistunut lehti

Maaliskuun numerosta alkaen lehti on ilmestynyt freesimmällä ilmeellä ja uudistetulla rakenteella. Joka lehdessä on edelleen runsaasti K-koekeittiössä testattuja luottoreseptejä, joiden avulla onnistut arjessa ja juhlassa.

Lehden kolme pääteemaa:

  1. Pääpaino on huippusuositussa Arjen nikseissä, jotka antavat helppoja ja nopeita vinkkejä arkeen.
  2. Vinkit valintoihin -teema opastaa vastuullisiin valintoihin ruokaan liittyen.
  3. Parasta nyt -teema puolestaan inspiroi sesongin herkuilla ja tekniikkavinkeillä, auttaen viemään omaa ruoanlaittoa seuraavalle tasolle.

Edellisten lisäksi jokainen lehti alkaa super inspiroivalla Innostu-osiolla, joka esittelee juuri nyt kiinnostavimmat ilmiöt ja oivaltavimmat ideat.