Helppo pääsiäismenu

Helppo pääsiäismenu

Jos pääsiäisenä riittää kiirettä, ei keittiössä ehdi viettää juurikaan aikaa. Se ei kuitenkaan ole este maistuvan pääsiäismenun valmistukselle, kunhan unohtaa lampaan aikaavievät haudutukset sekä mämmin teon itse.

Alkuruoka: Avokadotäytteiset paholaisen munat

Kananmunat ovat kuuluneet pääsiäisperinteeseen jo vuosituhansia. Nämä täytetyt munat ovat näyttävä alkupala. Keltuaistäyte maustetaan avokadolla ja wasabilla.

Pääruoka: Sitruunakana

Tässä vasta helppo ruoka pääsiäisaterialle! Kuusi raaka-ainetta, ja vielä vähemmän työvaiheita. = täydellistä! Kana ei aina tarvitse seurakseen perunaa tai riisiä, vaan sen voi tarjota myös sesongin ykkösherkun parsan kanssa.

Lisäkkeet:

Jälkiruoka: Pääsiäissuklaalevy

Itse tehty suklaalevy marmoroidaan tummalla suklaalla ja valkosuklaalla, ja koristellaan pääsiäseen sopivaksi nonparelleilla ja värikkäillä karkeilla.

Katso myös Viinipostin asiantuntijoiden juomasuositukset pääsiäisen herkullisille ruoille!