Pääsiäinen
Helppo pääsiäismenu

Helppo pääsiäismenu

Jos pääsiäisenä riittää kiirettä, ei keittiössä ehdi viettää juurikaan aikaa. Se ei kuitenkaan ole este maistuvan pääsiäismenun valmistukselle, kunhan unohtaa lampaan aikaavievät haudutukset sekä mämmin teon itse.

Alkuruoka: Parsaa ja parmankinkkua

Suurin nälkä taitetaan parmankinkkuun kääräistyillä parsoilla, jotka paahdetaan uunissa rapasakoiksi.

Pääruoka: Broileripelti

Tässä vasta helppo ruoka pääsiäisaterialle! Broilerin sydänpaisti on näyttävä tarjottava, jonka kanssa samalla pellillä kypsyvät lisäkevihannekset. Tarjoa halutessasi lisänä riisiä tai perunaa.

Jälkiruoka: Mämmimousse

Kermasta, rahkasta ja mämmistä syntyy helposti kuohkea mousse, joka maistuu niille kin jotka hieman nyrpistävät mämmille nenäänsä. Koristele suosikki-pääsiäiskarkeillasi!

Viinisuositus pääruoalle: Tommasi Valpolicella

Broileripellin kaveriksi kannattaa valita kevyehkömpi punaviini, kuten Tommasi Valpolicella. Italian Valpolicellasta kotoisin oleva viini on kevyt ja ihanan rustiikkinen. Monikäyttöisenä sekä laadukkaana viininä se sopii niin pastoille, pizzoille, juustoille kuin haudutetuille liharuoillekin. Makumaailmaltaan viini miellyttää monia: se on kuiva, ryhdikkään hapokas, keskitanniininen sekä mehukas!

Hinta: 13,40 €/0.75l

tommasi valpolicella