Helppo pääsiäismenu

Helppo pääsiäismenu

Vietä stressitön pääsiäinen ja valmista helppo pääsiäismenu! Alkuruokana maistuu sesongin ykköshevi eli parsa. Pääruoaksi kypsennetään kokonainen kana, mikä käy super helposti, ja jälkkäriksi herkutellaan pääsiäisjälkiruoalla, joka valmistuu alle puolessa tunnissa!

Alkuruoka: Keitetty parsa ja helppo hollandaisekastike

Helppo pääsiäismenu starttaa kevään ykköshevillä eli parsalla, joka keitetään nopeasti. Parsan kera maistuu klassinen hollandaisekastike, joka valmistuu alle vartissa.

Pääruoka: Kokonaisena kypsennetty kana

Kääk, kuulostaako vaikealta? Totuus on kuitenkin ihan toinen! Kana paistetaan kevyesti, laitetaan pataan ja maustetaan valkosipulilla, tuoreilla yrteillä ja sitruunalla. Uuni hoitaa loput noin tunnissa, ja ihanan mehevä kana on valmis tarjottavaksi.

Tarjoa litistettyjen parmesaaniperunoiden kanssa.

Jälkiruoka: Pääsiäisjälkiruoka

Rennon tyylikkäät pääsiäisjälkiruokamaljat valmistuvat alle puolessa tunnissa. Pääsiäisjälkiruoan valmistamisen vaikein osuus on valita astiat, josta herkulliset pääsiäistriflet tarjotaan.

Helppo pääsiäismenu

Viinisuositus pääruoalle: Raimat Castell Chardonnay Organic 2020

Intensiivisen hedelmäinen, hapokas ja puhdaspiirteinen Chardonnay taipuu kauniisti niin alkupalana tarjoiltavan parsan kuin yrteillä ja sitruunalla haudutetun kanan kanssa.

Hinta: 10,99 € / 0.75 l

Lue lisää >>

Raimat Castell Chardonnay 680x300

Viinisuositukset menulle antoi Viinipostin asiantuntijat. Lue lisää Viinipostista täältä!