Pääsiäinen
Helppo pääsiäismenu

Helppo pääsiäismenu

Jos pääsiäisenä riittää kiirettä, ei keittiössä ehdi viettää juurikaan aikaa. Se ei kuitenkaan ole este maistuvan pääsiäismenun valmistukselle, kunhan unohtaa lampaan aikaavievät haudutukset sekä mämmin teon itse.

Alkuruoka: Pekoniin kääritty parsa

Suurin nälkä taitetaan pekoniin kääräistyillä parsoilla, jotka paahdetaan uunissa tai grillissä rapsakoiksi.

Pääruoka: Karitsan kare

Kääk, kuulostaako vaikealta? Totuus on kuitenkin toinen! Kareet maustetaan ja ruskistetaan nopeasti pannulla: loppukypsennyksen hoitaa uuni.

Tarjoa lohkoperunoiden kanssa.

Jälkiruoka: Mämmimudcake

Mämmimudcakessa on mieto mämmin maku - maistuu siis niillekin, jotka nyrpistävät mämmille nenäänsä. Koristele suosikkipääsiäiskarkeillasi!

paasiaismenu helppo 2021

Viinisuositus pääruoalle: Tommasi Valpolicella

Italian Valpolicellasta kotoisin oleva viini on kevyt ja ihanan rustiikkinen. Monikäyttöisenä sekä laadukkaana viininä se sopii niin pastoille, pizzoille, juustoille kuin haudutetuille liharuoillekin. Makumaailmaltaan viini miellyttää monia: se on kuiva, ryhdikkään hapokas, keskitanniininen sekä mehukas!

Hinta: 13,40 €/0.75l

tommasi valpolicella